24. julij 2008

Svet se pa vrti [23]

Na desni je slika manšetnih gumbov. Se je Slovonu dokončno zmešalo? Nak, ti gumbi so čisto posebni - v sebi skrivajo 2 GB USB pomnilnik.

Na spletni strani Tonie Welter in Julie Reymann se najde še nekaj takega nakita, tako za moške, kot za ženske. Cena? Kdo bi vedel. Zagotovo preveč.

www / vir
USB cufflinks
Tole lego kocko pa si lahko privoščite, čeprav vas bo poštnina verjetno prišla več od same kocke ($12, $18 z dodano gravuro). Izdelana je iz aluminija in to dovolj natančno, da se ujema z bolj običajnimi plastičnimi.

www / vir
alu lego
Vudu stojalo za zobotrebce. Tokrat brez navedbe vira, ker sem povezavo srečal vsaj na treh straneh in se ne spomnim, kje sem jo videl najprej.

Na spodnjem naslovu najdete še šestnajst (če sem prav štel) odličnih odbitih idej.

www
image
Kavč, ki se spremeni v pograd. Odlična ideja za mičkene garsonjerice.

www / vir
sofa-bed
"B" kot Bentley. Z ročajem, ki je menda podoben tistmi na avtomobilih. Samo 10.000 funtov, angleških, pa kaj, ko dajo gor Visto. Ajajajaj.

vir
Bentley Laptop
Bentley Laptop
Travnate fotografije. Res travnate. In res fotografije. Trava je rasla v temni sobi in je bila osvetljena skozi negativ. Manj svetlobe - bolj rumena trava.

www / vir
grass art
Pa še malo reciklažne umetnosti, ki je meni tako všeč. Molji v človeški velikosti, izdelani iz odpadnih materialov. Na spodnji povezavi se jih skriva veliko različnih.

www / vir
moth
Skulpture iz pisalnih strojev. Najrazličnejše.

www / vir
typewriter sculpture
Za konec pa še poslastica za robotike. Mašinca, ki jo kontrolira Lego Mindstorms, poskenira in sestavi Rubikovo kocko.

www / video / vir
tilted twister

2 komentarja:

  1. Re: kavč. Sama sem hotela imeti Ita, pa mi nikakor ni uspelo dobiti odgovora od proizvajalca (Clei.it). Niti o ceni, niti o dobavljivosti kje v bližini. V eni od številk Lisa stanovanje so objavili, da Clei prodaja Harvey Norman, tam pa se jim niti sanjalo ni, o čem jih sprašujem. Skratka, kmalu potem, ko sem obupala, sem preverjala cene stanovanj v mojem koncu - in ugotovila, da je točno ITA imela oseba v moji zelo bližnji soseščini. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ta tudi ni švoh, se strinjam.

    Lepo pohištvo imajo.

    OdgovoriIzbriši

reklame