24. junij 2009

Ne moreš verjet – spet poštarji

Idiotski poštarji vsega sveta mečejo slabo luč na vse poštarje vsega sveta. Najprej taki pri nas, ki menda pohodijo in povozijo kuverte, tako da se v njih ja vse polomi, potem taki v tujini, ki iz Velike Britanije (ta je očitno na koncu sveta) ne znajo poslati paketa v Slovenijo (ali pak smo mi na koncu sveta??). V glavnem, en kretenski poštar iz VB je poslal paket za Slovenijo, se pravi paket, ki naj bi potoval samo znotraj EU na – Bermude!!! Mar bi mene zapakiral ponesreči, ne pa ubogi bombonček s Heleninega bloga, tako da sva se že obe sekirali, da je noge dobil. Je, ja, na poti okoli sveta. Sheesh, ne moreš verjet! Še dobro, da ga ni bermudski trikotnik hamsnil, no. Saj čisto lepo piše gor Slovenia, ne?

paket

7 komentarjev:

  1. Hehe, jaz bi se tudi pustila tja poslat, samo če mi obljubijo, da ne bodo vozili in hodili po paketu, pa fuzbal igrali :))))))
    Samo da se je našel.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pa si zihr, da ni Vrhnika na Bermudih?
    ;)

    moi

    OdgovoriIzbriši
  3. a jooj :))))))))))))) Jao, sorry, se kle s T. reživa :)))) Pa saj ni res pa je :)))
    Btw, lahko bi vsaj javila,, da si zdaj na Bermudih, no :))))))
    Tile poštarji ti pa delajo težave ...;) Sicer pa ... moj paketek iz LJ v NM tudi še po 1 mesecu ni prispel :(( Hej, mogoče je pa kje na Barbadosu? :)

    OdgovoriIzbriši
  4. ha ha ha ha ha missent :)))))) ta je pa dobra :)))))))))

    OdgovoriIzbriši
  5. @moi: ma magaaaaari, čisto pristanem na to, da visim v viseči mreži pod palmo, da je okoli mene plaža (raje ne peščena, ker ne maram peska v kopalkah) in imam prenosnik z internetom.

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasan blog...Sve mi se dopada...Ovaj post me je baš nasmijao. Imala sam i ja slična iskustva sa poštama...i što je najgore, pošte su iz Europe..
    LP i pratiću tvoj blog i dalje...
    Phoenix

    OdgovoriIzbriši
  7. joj, ta je pa dobra! Se spomniš, ko sem zadnič mislila, da so moj paket poslali na Slovaško, je imel pa samo postajo tam:)..le v mejl so mi narobe napisal..

    OdgovoriIzbriši

reklame