21. december 2009

Ustvarjalni proces

Danes je Frišna II, Zgornjekašeljska na svojem blogu objavila sfotošopirano fotko svoje delovne mize. Na tem mestu bi jo radi obvestili, da je njena namera utrpela popoln neuspeh (pa kakršnakoli je že bila, namera namreč), ker vsi dobro vemo, da se ustvarjalni proces odvija v popolnoma drugačnem okolju.

image

A picture of K’s “creative place” as of this moment (and yesterday, and two days ago …).

Saj vem, kaj boste vprašali … Ja, to je kuhinjska miza. Jemo v dnevni sobi. Na mizi, ki smo jo privlekli iz otroške sobe. Novoletni prazniki so naporni.

6 komentarjev:

  1. Hvala, mi je v VELIKO tolažbo!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi meni. Ker pri uni fotki, na frišnem, se mi je kar ustavilo srce in sem pozelenela od zavisti...

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, meni tudi :-) Moram tole nujno J. pokazat, da bo vidu, da je takole stanje čist normalen pojav ... HB se nihče pretirano ne pritožuje nad prehranjevanjem v dnevni sobi pred TV-jem. Čeprav se čez vikend potrudim, da vsaj ta dva dneva jemo normalno, med tednom smo itak v turnusih :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. A rabi katera še kako večjo tolažbo? :) Ne, ne, raje ne kažem okoli, bi kdo utegnil posalati kako deratizacijo v hišo:)Pri nas sicer po novem jemo za kuhinjsko mizo;je malo večja in se najde na njej prostor za dva krožnika (solat in prikuh pa raje ne delam v tem času:)),ker na tisti v dnevni sobi je prostora ravno za pomarančo :)

    Ampak mi je v veliko zadovoljstvo, ker nisem edina v neredu :)Ja, novoletna je naporna :)

    OdgovoriIzbriši
  5. i love your creative space.....i sure wish i could come over and play!!! it looks like you have some great supplies waiting to be used!! and i LOVE your ice gems.....wow, are those ever cool!! your snow is beautiful, too!!!
    i hope you have a cozy, warm and beautiful Christmas with your sweet family!! hugs, :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Thanks for coming by and leaving holiday greetings...looks like you are ready to do some creating. Have a great Christmas celebration and a wonderful new year!
    Mary

    OdgovoriIzbriši

reklame