24. oktober 2010

Art, heart & healing (1)

Tako malo časa sem imela teh zadnjih nekaj tednov, da sem bila še takrat, ko sem imela čas za oddih, preveč utrujena, da bi se česa lotila. Vedela sem, da me bo en tečajček na hitrico spravil v stare tirnice. Zato sem pograbila priložnost brezplačnega tečaja pri Willow (bedž v desnem stolpcu) in tu je rezultat prve lekcije. Delala sem jo v Moleskine in je kar dobro prenesel napad akrilov. Tole bi na nek način lahko bila malo mlajša, naivna in vsega naveličana jaz z več kot le kakšno kilo manj.
In končno, končno, končno sem uspela narisat in naslikat spodoben nos!! Že zaradi tega je bilo vredno.
I didn’t have even time to make more than a couple art journal pages in the last few weeks. I knew that a class will have me back on track immediately. So I took the opportunity of the free course Willow is offering on her Ning (badge on the right side). This is my result of the 1st class – a journal spread that is supposed to be me … well, a younger, more naive and slightly fed up me with more than just a couple of pounds less. My Moleskine took the acrylics, neocolors, stamps and whatnot quite well, I was pleasantly surprised.
The wording says “forward towards my goal” and I put “courage” on the necklace.
willow 01

3 komentarji:

  1. Kako fajn si obraz pobarvala. Resno se moram v rito brcnit in vzeti svinčnik v roke. Sam še to vidim na blogih. :) Mam že slabo vest.

    OdgovoriIzbriši
  2. :) Hvala, hvala. Saj si videla, koliko "učenk" je, nič čudnega, da so zadnje dneve povsod sami "avtoportreti".
    Slaba vest je dvorezno čustvo: če te brcne v rito in začneš delat, je dobra. Če te brcne v rito, padeš na nos in se začneš kujat in smilit sam sebi, je slaba ;) Brcni slabo vest v rito in vzemi svinčnik v roke.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hi Kitty...you did an awesome job on your self portrait! Great job on the eyes and nose!
    Mary

    OdgovoriIzbriši

reklame