13. januar 2012

AJED – povzetek tedna (2) + kdo se gre z mano in darilce

Drugi delovni teden leta je za nami, dogaja se, kot da ni praviloma lenoben januar, jutri sta še dva koncerta v Filharmoniji, menda bodo snemali … ohjej. Saj vadili smo veliko, ne, da ne, ampak trema je pa še vseeno.
Poleg tega se dekleta pridno pripravljamo na naslednjo delavnico Izdelovalnice malih umetnin, ta bo za bolj izkušene in obeta božanske izdelke.
Jaz sem se bolj za hec prijavila na brezplačne Strathmorove delavnice dnevnikovanja, pa … za zdaj sem pomislila bolj “še dobro, da jih nisem plačala”. Nič proti, ampak nekako ni to to. Bomo pa še videli, kaj bo.
Če bi še kdo rad preizkusil, kako je ustvarjati lasten umetniški dnevnik, naj pove, ali bi to počel v takega ročno izdelanega. Če vas bo več, bom enega izžrebala. Zvežem knjigico in pošljem. Ah, ja, saj sem omenila že prejšnji teden, pa ni bilo odziva. Hm, mogoče pa mojih dnevniških strani nihče niti ne pogleda. Kdo ve, ali se mi jih sploh splača objavljati …
The 2nd week of January was busy, but I did manage to do some crafts and two pages in my Moleskine. Watercolors, the paper buckled a bit, but it will straighten out in time, I don’t obsess over that, I don’t even care, creates good texture, although it’s not as nice on the photo.
With the scene for the concerts we gave on Saturday we prolonged the festive period for a while and we’re doing that again tomorrow, so no rest for the wicked.
The date isn’t part of the scenography, I wrote it only on the photo.
Some doodling and color-blocking on the 2nd page …

aj 02-01

aj 02-02

7 komentarjev:

  1. Pogledamo, pogledamo! :) Vsakič znova ugotovim, da so najlepše stvari tiste, ki so preproste. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz jih vedno pogledam, ampak sem očitno ravno prejšnje spregledala, ker se mi je že dozdevalo, da jih že dolgo nisi pokazala. :) Hja, sem pa istega mnenja kot ti pri tej delavnici. :) Ne vem, a sem to fazo že prerasla al kako, ampak me prav nič ne potegne. In sem ravno prejšnje dni videla, da gre vrhniški orkester (a si tako pravite?) v ljubljano in sem prav nate pomislila in na tvoj porezan prst en dan pred koncertom. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. ti kar lepo objavlaj, je luštno pogledat, pa vsakič malo več poguma dobim, celo eno stran imam že narejeno :)...sicer še od lani, a začetek je...zvezek pa že imam, tako dam pednost drugim ;o)

    OdgovoriIzbriši
  4. ker sem bolj izbirčne sorte, si običajno pripravim 'dnevnik' kar sama. V resnici je to prepriprava, ogrevanje, ki traja zeloooo dolgo, preden potem kaj nastane. Včasih sem delala miniaturke in z drugim materialom, pa je bilo hitreje narejeno, sedaj kompliciram z (z)mešano tehniko...
    Rada kukam v tvoj dnevnik in si mislim, da ni lahko vsak dan najti novo idejo...
    Uspešen koncert vam želim!

    OdgovoriIzbriši
  5. No, Klavdija dnevnik ima (komaj čakam, da vidim tole stran, častna!), Jožica tudi, za Natašo itak vem, ker sem ga že videla, tako da - Marushka, že imaš svoj izbrani zvezčič ali ti ga naredim? :)

    Vrhniški orkester, ja, fino je bilo :) Naporno ko 100 hudičev, ampak fino.

    Jožica, ideje so špasna stvar, ne res? Včasih jih dobiš 5 v enem dnevu, včasih pa 5 dni nobene. Ampak navdiha je pa vsepovsod dovolj, če se ti ga ljubi iskati ...

    OdgovoriIzbriši
  6. Oh, lepo. Naredi, se pustim presenetiti. =)

    OdgovoriIzbriši
  7. Maruška, jaz imam tole narejeno, mi pustiš en mejl z naslovom, da ti jo pošljem? :)

    OdgovoriIzbriši

reklame