9. februar 2009

Stevens

K. je že namigovala na neko kolo, pa se spodobi, da ga tudi pokažem, ne? Za tole zadevico sem šparal zadnje dve leti. Evo sliko. Kot angel, ki se je spustil z nebes, a? ;)

darilo

V resnici je malo manj sijoč in bleščeč, a še vseeno lep. Tu ga imate v “naravnem okolju”.

Stevens X7

Zamenjal bo moj stari dobri KHS, s katerim se okoli vozim že kakih 20 let in je preživel že marsikaj, tudi pot okoli Slovenije. Pravzaprav bo za po mestu in v trgovino KHS še dovolj dober, tale bo pa namenjen izletom po okoliških (in malo manj okoliških) klancih.

Za Stevens Bikes sem izvedel čisto slučajno – tukaj v naši lokalni biciklštacuni jih imajo in sem ga opazil, ko sem peljal naše bicikle na servis. Pravzaprav je bil to prvi bicikl, ki mi je bil v zadnjih desetih letih všeč (toliko časa sem po malem gledal okoli, s čim bom zamenal kahaesko, ko bo enkrat krepnila). Res fini bicikli. Tale pade v spodnji konec zgornjega razreda allround trekov, potem imajo pa še prave trekkinge (za na cesto, s prtljažniki in dinamom v pestu), mountiče, cestne dirkalce in še kaj. Spodoben nabor biciklov. Pa oprema je kakovostna in usklajena (ne tako kot pri kakšnih, ki jih ne bom imenoval, ki dajo gor odličen zadnji menjalnik, ostanek opreme je pa neka beda od bede).

Pa še malo bike porna. Odsvetujem gledanje v službi, ker vas utegne prijeti, da bi odšibali z biciklom en krog :)

03
Zadnji menjalnik.

04
Gonilka. A se vidi, da se vidi skozi?

05
Sprednje zavore. Hidravlika. Zadaj tudi.

06
Sprednji menjalnik.

4 komentarji:

  1. Mmmmmmm bike porn. Ceprav zame bolj soft varianta - prisegam na prej omenjene 'mountiče'. Tole napram mrcinam z ogromnimi armortazerji ter diski zgleda naravnost elegantno :)

    OdgovoriIzbriši
  2. eh, oprosti
    čorovo oko

    stevens!

    OdgovoriIzbriši

reklame