17. november 2010

Art, heart & healing (4)

Z domačo nalogo pri Willow nekoliko zamujam – je preveč dela. Zahteva preveč časa. Poleg tega nisem bila prepričana, da lahko sledim njenim navodilom: na platnico nalepi svojo fotko in jo spremeni. Ne maram fotk, na katerih sem tudi jaz, ker s sabo še vedno nosim dodatne kilograme od prve nosečnosti. Če bi nalepila fotko na platnico, ne bi knjige zagotovo nikoli dokončala. Tako sem pri tej lekciji prostodušno preskočila “healing” part in platnico naredila tako, da mi bo še kaj do projekta: naredila sem veliko pozlačeno inicialko, drevo z gugalnico in kletko, iz katere je ptička pobegnila. Na trakec sem namesto taga s citatom obesila majhno fotkico v okvirčku za diase (tako, da jo lahko še zamenjam ali na drugo stran dodam novejšo!), poleg nje pa s trakcev visita še violinski ključ in slonček.
V soboto sem šla na tečaj kaligrafije in napis na levi je moj prvi samostojni izdelek. Malo postrani, ker nisem črt risala v svežo barvo … ampak ni sile.

I’m late with week 3 assignments with Willow. I couldn't bring myself to put a large photo of me on the cover and alter it. I hate photos of myself. I've been 20-25 kilos overweight since my first pregnancy and I didn't manage to shed them yet. It's been 13 years. To get rid of them is my main goal until spring, when I turn 40. So.
I failed to take the chance to overcome my issue with this exercise. I was well aware of the fact that if I put a photo of myself on the cover, I'd probably never finish the altered book. So I opted for a large gilded initial and instead of making a tag I put a small photo of myself in a slide frame – that one I can either change or put another one on the back! This will have to do for now :)
I did manage to use a freshly acquired skill, calligraphy writing, for the title that says: Grow free.

willow 03 cover

5 komentarjev:

  1. No, vidiš, pa si jo, tako da se cvek zbriše:) Fenomenalna mi je ideja, da lahko fotko zamenjaš! Ampak saj veš: You are beautiful just the way you are!!

    Bravo za kaligrafijo, jaz sem svoje znanje "založila" (se lepše sliši), ker nisem vadila.

    OdgovoriIzbriši
  2. Prav luštna naslovnica je in prav je, da si jo naredila po svoje, tako kot ti je všeč.
    Uhh, mene to še čaka. No, pravzaprav 3. in 4. teden. Enostavno je preveč vsega in premalo časa.

    Maja, kaligrafijo imajo vsako soboto v Kamniku :) to pa ni daleč, a ne? :)

    OdgovoriIzbriši
  3. A bejž no, od sobotnega tečaja je tole pisanje - super!!! Pa všeč mi je tista glomazna inicialka in slikca, ki se lahko menja. Fajn!

    OdgovoriIzbriši
  4. opa bato, za prvič gre tebi tole super. Tavelika inicialka je pa sploh dbestna. O sliki pa škoda zgubljat besed, sem jaz na istem. Kitty nimava kej se morva sprijaznit da sva elegantnopopolni :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Kiti, lepo.
    Tale ptičja hišica je v resnici gotovo še veliko lepša

    OdgovoriIzbriši

reklame