14. september 2011

Platence s prelivom

Lekcija 2 pri Julie je prelivanje open Golden barv. Na svojem malem platencu sem menda uporabila mestoma preveč in mestoma premalo barve, ampak fant, mi je tale barvna kombinacija všeč! Lesson 2 at Julie’s place is blending with OPEN Golden acrylics. At times I had too little of the color on my canvas, at times too much, but gosh, I like this color combination!

LLv2 02 - blending

Podlaga je kar več kot teden dni stala in sem jo samo gledala in študirala, kaj naj z njo. Sicer je narejen preliv, ampak je preprost, čistih barv, brez plasti itd. in takega sem hotela ohraniti. Zato tudi nisem hotela komplicirati z motivom in hotela sem, da bi se na koncu še vedno videl ta preliv. Začela sem s čisto stripovsko varianto koija z obrobo, nato pa sem se le odločila, kako bi ga pobarvala. It rested in this form probably for a couple of weeks, I was musing on how to proceed. I wanted it to stay simple, not to grunge it up, not to layer it, so I opted for a simple motive and I started with a cartoon-style fish that I later colored.

platno koi

5 komentarjev:

  1. Wow, kako j to super izpadlo. Tako preliv, kot potem izkoriščen preliv. Super :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooooo, lijepo prelijevanje boja...baš to trebam bolje savladati (ponekad mi se boje smiješaju u neuglednu mrlju). Koji je to Julijin tečaj?
    P.S. blogger mi ne da objaviti komentar s Google računom na kojem imam blog...
    Lena
    http://creativecraftsandart.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala :) Julie ima http://thelandoflostluggage.ning.com/
    Tečajev je veliko, ta preliv pa sem se naučila v najnovejšem, to je Layer Love 2.0, ki ga vodi skupaj s Chris.

    OdgovoriIzbriši
  4. Komentiranje na blogerju pa je zadnje čase skoraj mission impossible, ja :( Komaj čakam, da bodo zadevo uredili.

    OdgovoriIzbriši

reklame