20. februar 2013

Bead soup 7

Tudi letos sem se prijavila na izmenjavo “župce iz perl” pri Lori – ta je za dušo in sploh ne redi, tako da ni problematična. Moja partnerka je Christina s Švedske, ki je bila malček bolj pridna in je paketek zame že oddala na pošto, jaz pa ga oddajam danes, tako da ne bo predolgo čakala. Kdo ve, koliko časa potujejo paketki s Švedske in na Švedsko?
Christina bo dobila predvsem precej perl iz polimerne mase, pa kar 2 osrednja kosa (ker je eden precej ven iz njenega okvira in sem, plašni zajček, naredila še enega za vsak slučaj) in 1 “sponko”. Pa še nekaj začimbnih mešanic drugih perl in perlic iz raznih materialov.
I managed to enroll in the Bead soup blog party at Lori’s again, this is the 7th one. This is a “soul soup” and it’s absolutely non-fattening, so no problems there. My partner is Christina from Sweden. She was a bit faster and sent her package to me on Monday, mine is going out today, so she will just wait a day or two more than I will. Who know how much time does a package need to do the distance?
Christina is getting a lot of polyclay pearls that I made, 2 focals (because the 1st one is a bit different and I’m a bit chicken and didn’t want her to spook immediately) and 1 clasp. These are the main ingredients. For some “spices” I threw in various beads in various materials …

for Christina - twist

3 komentarji:

reklame