6. maj 2015

Na mizi v sredo (On my desk on Wednesday) 4

Medtem ko hitim s prevodom navodil za uporabo stroja za pregledovanje pnevmatik, vam v pavzici (minimini pavzici) pokažem, kaj je na ustvarjalnih mizah:
Na kuhinjski se pripravlja vse potrebno za malo mečkanja polija:
While I’m furiously translating some technical stuff I do need some breaks and in one I took photos of my crafting worktables:
In my kitchen my designated third of the table is all set for some claying, yay!

P1030989

Na pospravljeni stranski mizici v dnevni sobi je vse pripravljeno za večerno pisanje po art journalu: I tidied up my couch-side table so I can journal in the evenings in front of the TV and it’s soooo nice Smeško z odprtimi usti

P1030988

Na tejle za mano pa sta dva dnevnika – prvega končujem, črnobela je le še zadnja stran in za zadnjo platnico se še nisem odločila, kaj naj z njo, drugega počasi premazujem z gessom in začenjam skicirati: And behind me the table is full of stencils, scraps and my two journals – in the first only the last page is still black&white, and I’m slowly gessoing and starting sketching in the new one.

P1030986

P1030987

Na tej isti mizi je še včeraj kraljeval BigShot, ki je pripravljal materiale za v kuvertice, da končno odpošljem swapke. Samo še po kuverte moram! On the same table my BigShot reigned yesterday, so I can wrap up my AJ-fodder swap. I just found out that I need to buy some envelopes Smeško, ki kaže jezik Silly me.

P1030990

Ni komentarjev:

Objavite komentar

reklame