1. julij 2015

Na mizi v sredo (On my desk on Wednesday) 10

Na mojih ustvarjalnih prostorčkih ni kaj veliko, ker moram prevajati, prevajati in prevajati. Pa zadev v delu lahko kljub temu pokažem.
Zraven pobarvane osnove v art dnevniku se je znašla nova štampiljka. Komaj čakam, da bom imela čas zanjo. Po možnosti v novem odtenku StazOn blazinice. Samo črna je premalo, obljubim.
There’s not much on my art tables, because I must translate, translate and translate. In turbo mode!
But I can still show you a couple of WIP.
Beside the yellow art page there’s a new Indigo Blu stamp. Yay.

P1040072

V tistem kupu s tretje fotke iz prejšnje objave, ki SEM GA POSPRAVILA (še sama komaj verjamem), je bila tudi tale nedokončana poletna grlica – od lanskega poletja. No, zdaj se bo zvozlala do konca. In that huge pile of stuff that accumulated over time that is now really gone, was a half finished summer necklace. So that one is getting all tied up ;)

P1040073

Sicer pa je na mizi tudi osnutek za demo delavnico, ki se bo zgodila čez en teden v Rayherju. Sem se raje kar lotila igračkanja, da bom imela kaj pokazati. And I started my draft for a basic demo workshop that I’ll have at Rayher’s next week. I better do it in stages, otherwise I’ll run out of time. I need stuff to show to people. From scratch to finished product.

P1040075

Ni komentarjev:

Objavite komentar

reklame