22. julij 2011

10 minut na dan - Art journal every day (29)

Spet je tu petek in čas za objavo povzetka tedna. Teden je bil miren, deloven, običajen. Prijeten, ker so temperature malo padle, zaskrbljen, ko sem opazovala, kako bo šel dež in ali bo otrokom dovolil odplavati vsaj dopoldanski trening. Ležeč, pa ne samo zato, ker sem dobila Kindla in kar začela počitniško branje (imate radi zmaje? Shana Abe piše take poljubezenske fantazijske zgodbe o ljudeh in zmajih, serija Drakon, če bi kdo bral), ampak ker me je prejšnji teden pri pilatesu rahlo usekalo v križu in me zvečer prav pošteno boli. In malo pisan, ko sem v roke jemala akrile, akvarele, perlice …
Žverce z druge strani so nastale, ko sem jih videla pri Lori – kar med delovnikom! Včasih sem grozna, saj vem. Tretja stran je nastala kot posledica popolnega pomanjkanja navdiha. So me prsti srbeli, glava pa pojma ni imela, kaj naj jim reče.
Another Friday, another AJED post. It’s been a fine week.
The 2nd page came to life during work (terrible, I know) when I saw Lori’s post.

10 min - 29-1

10 min - 29-2

10 min - 29-3

3 komentarji:

  1. Pilates? Kam hodiš na pilates? A ti je fajn? :))

    LEpo napreduje tvoj art dnevnik. A veš kaj lahko probaš, če ne veš kaj delat? Sem pri Carli Sonheim delavnici pobrala. A veš ko včasih kr nekaj čečkaš in potem iz tistega pošasti rišeš al karkoli podobnega. :) Lahko probaš tudi z levo roko ali pa v eni potezi narisat mačka al karkoli. No, v glavnem to mi je zdaj padlo v glavo, ko si napisala, da nisi imela inspiracije. :) Ampak jaz se ponavadi zatečem k risanju obrazov, kot si se očitno tudi ti. :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Na pilates hodim (pravzaprav hodiva) na Vrhniki v GŠ, kjer ga vodi Žiga iz www.gibanica.si. Mi je tolk fajn, da hodim že četrto ali peto leto? Nekaj takega. Zdaj že več kot eno leto hodi tudi Slovon.
    Tistega z levo roko zelo ne maram, ker sem control freak in levo roko nadzorujem pri tipkanju in na violini, pol pa konc :P Obrazek se je gor narisal naslednji večer, prvi večer sem samo nakolažala koščke knjige in packala z barvo ...

    OdgovoriIzbriši
  3. I adore the page with all the arrows! So glad that you're still playing along with Art Journal Every Day! Yay!

    OdgovoriIzbriši

reklame