25. februar 2011

10 minut na dan - Art journal every day (8)

Deset ali malo več, deset ali malo manj … kakor pride. Vsekakor vsak dan. Ampak kakšen dan se zgodi samo lepljenje par koščkov natrganega papirja (4 stran), ki potem na strani osamljeno čakajo, kaj se jim bo zgodilo naslednji dan. Kakšen dan se zgodi samo kakšna skica s svinčnikom, ki se potem pobarva. Težave imam s senčenjem. VELKE težave. Včeraj je na prvi strani malo vskočila sestrica … se morebiti na zadnji strani že kaj pozna? I cherish my relaxing 10 minutes or so a day. A lot. Even if I only manage to make a pencil sketch or a couple of scribbles and finish the page next day, when those scribbles inspire me. I’d like to learn to draw, really.

10min - 8-1

10min - 8-2

Pa tegale sva malo popravili. Kar pomeni res to, da v bistvu ni nujno, da je stran v AJ kdaj končana Smeško, ki mežika Sys is trying to teach me how to add depth to my images. So we reworked the heart from last week a bit. Another lesson learned – a page in the AJ is not necessarily ever finished.
10min - 7-4 srce 10min - 7-4 srce bis

3 komentarji:

  1. Prav neverjetno vstrajna si! Gotovo je to balzam za dušo, zato sem vesela zate in ti želim še veliko ustvarjalnih navdihov.

    OdgovoriIzbriši
  2. Napreduješ! Lepo je spremljati vse te objave!

    OdgovoriIzbriši
  3. I don't know if i told you yet how wonderful are your pages! my fav is the Tea one!

    OdgovoriIzbriši

reklame