2. februar 2011

Žičke

Že nekaj časa se mi je po glavi pletla tale ideja, ki je vključevala veliko žice. Fimo kos sem spekla enkrat decembra, pa je še kar čakal, da pride na vrsto za obdelavo in vključitev v končni izdelek. Še veliko žice bom morala preplesti, da bom s te sorte izdelkom tudi zadovoljna, res, pa da ne bo vse po malem vegasto. Prstne konice pa bolijo ne glede na to, ali sem zadovoljna ali nisem. Še dobro, da se je prejle malček pokazal sonček, da je Slovon lahko srebrno žico kolikor toliko spodobno fotografiral, meni ne bi uspelo, pa če ne vem kaj. I wanted to do something like this for quite a while. I’m not really happy with it, it’s wonky and I tried to be very patient while I was making it. Even though my fingers hurt for some time after I finished it.

komplet

4 komentarji:

  1. Nič se ne vidi, da bolijo prsti, vidi pa se lepota izdelkov. Lepo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Prav zanimiva oblika fimo kosa in dobra ideja, da ga takole vpleteš v zapestnico.

    Kar se žice tiče (sej veš, da sem picajzlasta)- za lep izdelek je pomembno, da imaš žico vedno lepo napeto, ko jo ovijaš okoli osnove, da ni ohlapna. Pa da je žička lepo ravna, ne vige-vage. Jaz sem si vedno pomagala z nohti - ob nohtu potegnila in jo poravnala (je pa res, da imam ostre in trde krempeljce :-)) Blazince pa bolijo v vsakem primeru :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, ampak se mi je OSNOVA premikala in ožila in krčila in uvijala. Potem so bili pa hkrati zavojčki tenke žice kar neki mimo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Enkrat mi moraš pokazat, kako narediš spoj, ko ti žičke zmanjka.

    OdgovoriIzbriši

reklame