02. december 2011

10 minut na dan - Art journal every day (46) in decembrski projekt

Za mano je relativno nor teden, ki ga v resnici še ni konec. Sicer je pa za december itak tipično to, da se cel mesec zlije v eno gmoto. Naredila sem eno risbico po Štanjelu in par skic z mislijo na voščilnice. Mogoče. The past week was hectic and my journal is getting done page by page. Pencil, charcoal and watercolors. And some sketches while I was thinking about making Christmas cards :)

10 min - 46-1

10 min - 46-2

In pa še nekaj, kar se danes začenja in se bo končalo po predvidevanjih 1. januarja. V sklopu letošnjega prazničnega koledarja (tega pokažem jutri) sem naredila en tak praznični decembrski zvezek iz spetega mišmaša listkov in kartončkov in bohve česa vsega, kar bomo družno cel december spreminjali v dnevnik. Morda tudi Slovon, kdo bi vedel :D Naslovka se pravkar oblikuje, sem jo fotknila kar med eno in drugo stopnjo obdelave. As a special project I spiralbound a bunch of various leftovers from the past years in something that wants to become a festive art journal that we would all work in for the entire December. It was “hidden” in the 2nd bag of our “a-bit-longer-that-advent” calendar. The cover page is getting done as I type this, maybe you can get a penciled glimpse …

P1150588

P1150589

2 komentarja:

  1. ijoj, kaki fajni jelenčki. :) Super ideja za decemberski dnevnik. :) Moj bi kvečjemu prstni odtis pustil, pa še to bi mu morala jaz prst v barvo pomočit. :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. A se ti zdi, da bi bili? Mogoče, saj pravim.
    Kar se pa Slovonovega prispevka tiče ... živi bili, pa videli, ponavadi vsaj kaj naredi ;)

    OdgovoriIzbriši

reklame