15. junij 2012

Valeta

Že iz naslova vam je jasno, s čim se ubadamo te dni in zakaj nič ne objavljamo, kajne? Danes je zadnji dan šole za naše dekle. Sinoči je bila valeta. In moram povedati, da je bila bistveno bolj zabavna, kot sva si npr. midva s Slovonom drznila upati. Mularija je ustvarjalna, domiselna, kljub najstniškim letom še kar samozavestna. Še kar precej si upajo, malo so negotovi in če se prav spomnim sebe v tistem času, bi si mislila, da malo tudi cvikajo.
Naša ni hotela princeskaste obleke, tako da je bila pisana, močnih barv, vesela in je bilo treba nakit narediti posebej za na obleko. Osnovno idejo sva posneli pri Roberti. To, da je na eni strani verižica, je prišlo zelo prav pri tem, da je imela “Katniss kito” popleteno po eni strani. Nakit je zelo vžgal, sploh uhani ;) Dekleta so komaj verjela, da jih je sama naredila.
Ampak – ogrlico je mogoče nositi tudi kot veliko zapestnico, zapestnico pa tudi kot drobnejšo ogrlico. Tako da upam, da ni videla sonca le prvič in zadnjič.
This is the set we made for my daughter’s end of elementary school (9th grade) to go with her dress. She made the leaves and the earrings and those were the most noticed among her peers.
The entire set was a great match for the dress, but you’ll have to trust me on that one :D

Sonjin nakit

Tako, v ponedeljek pa vpis na gimnazijo. Držite pesti. On Monday we go to enroll her in the chosen high-school. Fingers crossed!

2 komentarja:

  1. joj gre čas hitro, že valeta...nakit je krasen (zanimivo bi bilo videti še obleko :) in seveda bomo držali pesti!

    OdgovoriIzbriši
  2. Fantastic necklace...beautiful colors!

    OdgovoriIzbriši

reklame