5. februar 2013

Na mizi v torek (03)

Sem rekla, da so torki brezvezni, včeraj je bilo tako sonce, da je še celo mene ven vleklo, danes je pa vreme spet odsotno, zunaj pa sama sivina. Jaz bom s temile objavami v Alexandrini družbi še malček vztrajala, mogoče so pa še komu všeč, pa ne pove. Mogoče bi lahko kdo rekel, da mu niso všeč, pa noče. Pa nič.
Za tiste, ki bi se igračkali z mano, je spodaj Linky, v katerega vnesete povezavo na vašo objavo. Če bi se kdo igral kaj drugega, je na strani Izdelovalnice malih umetnin razpisan nov nakitkarski swap.
Če želite, se mi torej pridružite s fotografijo ali skenom tistega, kar se je danes znašlo na vaši ustvarjalni mizi. Poleg dnevnika so na moji danes še ATC-ji, celi kupi polimerne mase za delavnice in ene 3 swape, 3 škatle od kosmičev, perlice za en naročen kompletek in pustna maska za malega otroka.
A na delovni? Na delovni je del ustvarjalne knjige, eni računalniški pregledi in današnja lekcija italijanščine za srednješolca. Uh, in fakture, bljakbljak!
V tem tednu sem v dnevnik naredila 2 strani. Prva je narejena z akrili, druga z akvareli. Prva je skoraj poletno žareča, druga zimsko hladna, saj je v soboto, ko sem jo večinoma delala, spet snežilo.
Oh, vrtnica, ki jo drži navihanka s čopki, je iz papirne spirale, saj poznate.
I maintain that Tuesdays are blah – we had fab weather yesterday and today it is as crappy as it is supposed to be in winter. Everything is gray with a hint of white snow on the roofs.
So, if anyone wants to join me for the Work Table Tuesday, welcome to the effort to bring some color to this grayness! Linky below.
The 1st image is done in acrylics and the paper rose is 3D.
The 2nd image is again wintery and it says IT SNOWS – because on Saturday it did. Again.

AJ 13-13b

AJ 13-14

3 komentarji:

  1. Saj bi kaj prilepila, pa nimam kaj, razen razmetane mize :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Andreja, moja mati je vedno rekla, da so pri njih samo nesposobni direktorji imeli vedno pospravljene mize. Jaz se še dandanes držim tega življenjskega vodila ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Dobra :) Si me čisto potolažila :)

    OdgovoriIzbriši

reklame