8. junij 2013

Končno prihaja poletje

Ugotavljam, da vam že mesec in pol nisem pokazala, kaj počnem. No, pa se je končno začelo vreme ogrevati, res sem že komaj čakala, zdaj bom tudi jaz počasi oživela. Ves ta dodatni mraz in februar, ki se je razvlekel na 120 dni … to je bilo že neokusno.
Tačas se je zgodilo precej stvari, naredila sem veliko izdelkov, AJ se pridno polni, potepam se in hodim na sejme … vmes pa pač prevajam. Pestro je tole življenje, pa včasih za blog moči zmanjka. Še dobro, da vas medtem zabava Slovon.
Še pred prvomajskimi smo se s puncami iz IMU poteple v Avstrijo na delavnico k Melanie Muir. Čudovit vikend je bil, kar poglejte nas, kako smo nasmejane.
I’ve been a bad blogger, not posting one single art piece for a month and a half. At least Slovon entertained you in the meantime. To tell you the truth I think I went into blog hibernation because of this long February that lasted for 120 days or so. Truly distasteful ;)
So, I’ve been crazy busy in the meantime. I made a lot of jewelry pieces, I filled my AJ some, I’ve traveled a bit and went to a couple of fairs. When I’m at home, I’m translating, the novel is almost finished.

In the last days of April I went to Melanie Muir’s workshop in Austria at Eva’s place. We had tons of fun!! And learned a couple of really neat tricks as well.

DSC_0254

Na delavnici je nastala tale lepotka v ospredju z mojim čisto posebnim podpisom. At the workshop we made these bracelets. Mine is in front with its special signature, can you find it?

02 modro rjava zapestnica MM

Doma, po delavnici, pa iz ostanka še tale dva obeska. Po pravici povedano sem naredila tudi 2 manjša kosa za uhana, ampak sta se med brušenjem zlomila. When I came home I made two pendants from the … well .. leftovers. I made two smaller pieces for the earrings as well, but they snapped during my vigorous sanding.

modro/rjava obeska

2 komentarja:

reklame