25. oktober 2010

Prva kvačkana

Tale je iz kategorije zarečeni kruh ali “jaz tega ne bom nikoli delala”. Je presitno, predrobno, predolgo traja … saj poznate. Pa sem imela res težave z njo. Potrebovala sem razlago kar dveh učiteljic, ene prekaljene in ene take, ki ji vse takoj gre in se je naučila pol ure pred mano. Prvi tri centimetri so se prelevili v žmukelj, potem mi je prvih deset vrst naredila učiteljica, v naslednjih dveh vrstah sem pa spet vse spackala. Končno je le kliknilo in sem se naučila.
Naslednja je nanizana in zdaj je le vprašanje – mi bo uspelo priti čez prvih nekaj vrst??
I learned how to crochet beads this weekend. It wasn’t very easy to grasp the basic concept, let me tell you, but when it finally clicked, I was on the roll and I finished it in one evening.

prva kvackana

5 komentarjev:

  1. saj gre... meni tudi dolgo ni in ni bilo jasno.. potem pa sem na dopustu sama stuhtala in zdaj jih delam kar tako, sproti, če me ravno prime :)
    Tudi tebi bo šlo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hja, ne bi škodilo, da prvih nekaj vrst naredi expert ... pol je že lažje, a ne :-) Mah, kolk sem pametna ... Pridna, da si vztrajala in nakvačkala luštno zapestnico.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepo si začela s kvačkanjem. Sam veš kaj je pa problem tega kvačkanja, ko not padeš in več ven ne znaš in bi samo še kvačkala. ;))))))))))

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, sem opazila, sem zdajle končala še tretjo. Abup ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. joj. kako tole skupi daš, mi pa ni jasno... moji začetki in konci so abup, ne pa to, da delaš že tretjo :)

    OdgovoriIzbriši

reklame