27. maj 2011

10 minut na dan - Art journal every day (21)

Veste, da še malo manjka, pa bomo na polovici leta? Le kam je čas pobegnil? Saj vem, saj vem, še cel mesec, ampak to je tudi zadnji mesec pouka, kar pomeni, da bo mimo, kot bi trenil. In veste še nekaj? V Moleskinu imam samo še 1 list prazen. Samo še 2 strani do konca. Ko sem ga kupila, si nisem niti v sanjah predstavljala, da bi mi lahko res uspelo nafilati en tak zvezek. Days are rolling by and there’s no stopping them, but I can capture some bits in my AJ. I love that. And who’d say in the beginning of the year that I’m actually capable of filing out an entire Moleskine with colors? I wouldn’t dare! But – only 2 pages to go!! Incredible.

10 min - 21-1

10 min - 21-2

10 min - 21-3

Aja, tisto s pritoževanjem? Hja, sredinca leve roke ne morem uporabljati, zato ne morem nič kaj dosti narediti (še dobro, da zdaj ne boli več toliko, da ne bi mogla tipkati), zaradi njega sem nerodna, nožem se kar izogibam, ker vse cveti, serijsko kiham in ves čas smrkam kljub antihistaminikom …  

5 komentarjev:

  1. Luštne, barvaste strani :) a ni fino, da gre blok h koncu? Bo treba novega nabavit in nadaljevat :)
    O, jaaa, da je samo še mesec do konca prve polovičke leta se pa pošteno zavedamo :) Jupiii..

    OdgovoriIzbriši
  2. Novi je že pripravljen, poln listkov, na mizi. Je mislil, da bo prišel par dni prej na vrsto, pa ta stari odugovlači svojo selitev na polico.

    OdgovoriIzbriši
  3. O me ima da bi vsega prelistala. Barve so čudovite!

    OdgovoriIzbriši
  4. Sama sem tudi razmišljala, kako krasno mora biti, ko ga prelistaš od začetka. Kakšni spomini privrejo na dan in kako fino bo šele čez nekaj let.

    OdgovoriIzbriši
  5. Kitty, naredi fotokolaž, da jih vidimo na kupu. Po ene 25 na fotko....

    OdgovoriIzbriši

reklame