8. december 2009

Nič ne lenarimo!

Končno smo vsi zdravi, šolarji delajo plakate in predstavitve, v službi je gužva … zvečer bi se človek malo sprostil, pa kakšno serijo pogledal, pa zaspi SadNo, seveda ne vsi, ampak jaz zaspim, čim par minut z nezaposlenimi rokami ležim na kavču. Torej je treba kaj delati.

Lani sva študirala, ali bi menjala barvno shemo okraskov na smrekici. Do zdaj je bila rdeča. Meni so bronaste kombinacije enako velikih bunk strašansko všeč. Rdeče okraske sva kupovala nekaj let, kot se je večala smreka … za veliko smreko, pod katero gre večina daril dedka Mraza za zdaj že toliko otrok, pa … lani si nisva mogla privoščiti, letos še ne vem, ampak ta hip se mi neumno zdi.

Zato je padla odločitev – letos bodo na smreki samo doma izdelani okraski. In tista še neodprta škatla okraskov iz slame. Da ne bo preveč prazna smreka, no!

While watching the box in the evenings I just need something to occupy my hands with – if I don’t want to fall asleep in 5 minutes. Yesterday we sewed some felt stars.

zvezdice

Then I wanted to test my patience and I made a small “Thingy”. More or less ATC size. Could it be an ATC?

thingy

And then I embellished a crocheted purse.

torbica

And then it was past midnight Batting Eyelashes

6 komentarjev:

  1. Ooooo....upam , da nam boste blagovolili tudi fotografijo smrečice postavit na ogled.
    Kar pa se Atc tiče, boš pa ti še najbolje vedela. Če se ne moreš odločit, pa lahko meni pošlješ in ga shranim v ATC mapo. Imam še nekaj prostora, če ne ga pa najdem.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hello...I'm hoping this will let me comment today. I tried to a few months back but it wasn't cooperating with me. I love the little stars you stitched. Did you crochet the little purse too? It's all great!
    Mary

    OdgovoriIzbriši
  3. what cute little stars.....i love them!!! and your "thingy" is a great stitchery sampler! i love that little coin purse, too!! :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako mi je všeč `thingy´, me je spomnil na marsovčka z veliko očmi! Krasno je izdelan. Pa smrekco si tudi že predstavljam kot presežek. Pri nas imajo z njo veliko veselja otroka in, ko gor obesijo vse bunke in trakove od obeh non, ima krasen izgled 60 let :-)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Everything looks so warm and inviting! Love the little pouch especially!

    OdgovoriIzbriši

reklame