2. december 2009

Vezane knjigice (4)

Še vedno nastajajo. Majčkene, malo večje, velike, s tršimi platnicami, z mehkejšimi, pravokotne, kvadratne … knjigice me držijo in me nočejo spustiti. Dve sta dobili noge na sejmu, še preden sem ju uspela zares pofotkati. Nekaj jih je v različnih fazah polizdelkov. Izbiram in kombiniram notranje in zunanje papirje, cvirne, hrbte in uživam, čeprav je delo strahovito zamudno – zame, ki hočem takoj-prec-zdaj. In kljub temu delam stvari, ki so najbolj zamudne. Na kuhinjski mizi je razstavljen poli v različnih fazah. Surovi, pečeni pred brušenjem, po brušenju in še pred lakiranjem, po lakiranju, čaka, da se bo sestavil iz polizdelkov … tako to gre.

vezaneknjigice4

Sprejemam naročila.

In še vedno ne vem, kaj bom letos pripravljala kot novoletna darila. Zgrabim idejo, pa mi ne potegne. Da ne govorimo o tem, da me je tale množično polagajoči nas virus ustavil za dobra dva tedna in da imam od “pravih” daril (a so kupljena darila bolj prava od narejenih?) kupljeno eno samo. Še celo seznam je letos tako prazen, da ga komaj upam pogledat …

10 komentarjev:

  1. Super knjigice! A se jih da kje kupit??

    OdgovoriIzbriši
  2. Jooooj, ena je lepša od druge! Sem te že skoraj vprašala, kje najdeš čas za zamudne stvari, pa sem se spomnila, da sem sama tudi v tej kategoriji ;)

    p.s. Doma narejena darila so bolj prava :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, no, ti vsekakor delaš še bolj zamudne zadeve.

    In še 1x - ful hvala za učke!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Šivanje, ja, ja. Te drži in ne spusti :) Jaz sem jih naredila kar nekaj. Eno sem celo spremenila v scrap album in še danes žanje pohvale, kjer je pokazana :)))
    Tud jaz sem za doma narejena darila, pa letos se brez ideje...

    OdgovoriIzbriši
  5. i love your little collection of journals!! who could resist those books with happy polka dots on them?!! hugs, :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Knjigice so zelo lušne?

    Kaj so prava darila? težka izbira.

    OdgovoriIzbriši
  7. Uf, kakšna proizvodnja. Če že ne prevajaš knjig al pa jih bereš, jih pa delaš ... :-) Vedno u buklah :-))

    Prava darila? Doma narejena ali kupljena? Hmmm, meni se zdi, da je pravo darilo tisto, ki se ga obdarjenec razveseli in je narejeno ali pa v trgovini izbrano prav zanj; da ga bo tako ali drugače uporabil in ne bo le še en lovilec praha več.

    OdgovoriIzbriši
  8. Kako si jih lepo okrasila. Krogci in tista kačica so mi naravnost fenomenalni.

    OdgovoriIzbriši
  9. Jaz bi uno s krogci (al krožci???)!

    OdgovoriIzbriši

reklame