08. november 2010

3 v 1

V soboto je šla od hiše po naročilu narejena zapestnica, za katero je bilo najprej rečeno “roza in veeeeelke bunke, na svilen trak z mašno”. Ojejhete, that’s so not my cup of tea, ampak je dete gledalo s tistimi okicami, da kar nisem mogla rečt ne. Najprej sem naredila zelo roza bunkice. Potem se mi je zdelo, da so mrbit malo dolgočasne, pa sem naredila še ene malo manj roza. Ko sem jih po prvem brušenju nesla pokazat, kar ni vedela, katere so ji bolj všeč. Pravi, kar oboje daj gor. Pa gledam, kaj in kako bi, brusim dalje, lakiram, ker se morajo šajnat, in v tistem sem vedela, kako bom naredila.
Eno roza:
I got an order for a bracelet with huge pink beads on a satin pink ribbon. Gosh, that’s so not my cup of tea.
Anyway, first I made a batch of very pink ones, then a batch of mixed colors. She loved them both and couldn’t decide. So I made a pink one:

 

roza

Ena bolj modro pisana: And a blue one:

modra

In ena dvojna, obe se da pripeti skupaj, namreč, pa še kot ogrlica se lahko nosita. They can be interlaced and worn as a necklace as well.

krat2

5 komentarjev:

 1. Krasni! Pa dobr si jih pobrusila, ni kaj.

  OdgovoriIzbriši
 2. Krasni sta. Modre bunkice so mega!

  OdgovoriIzbriši
 3. HI! Thank you for your comment.
  To paint the face I used the Caran'd ache crayons first in a salmon color then start adding some white acrylic white it's still wet so it blends together--then more crayons in an ochre color and the shading is a crayon that's a light red brownish color. I just keep fiddling and fiddling until I get something I like. I really like these water soluble crayons.

  OdgovoriIzbriši

reklame