21. januar 2011

10 minut na dan - Art journal every day (3)

Pa smo pri koncu tretjega tedna januarja. Mojih 10 minut je enkrat ali dvakrat ta teden umanjkalo, je bilo dela le preveč in sem za prevajanje porabila tudi večere in dobršne dele noči, sem si pa zato kakšen drugi dan vzela par minut več.
Prva pola je v celoti pobarvana s suhimi barvicami. In ni nastala samo v 10 minutah, samo fotkala je nisem vmes. Mislim, da je končana, tisti negativni prostor desno zgoraj mi je kar všeč.
Druga je začela nastajati, ko sem slučajno videla, da je Julie kot eno od dnevnih spodbud na Twitterju (še dobro, da se objavlja na njenem blogu) napisala, naj s trakovi razdelimo stran. To sem naredila takoj, prvi dve polji pa sem zapolnila šele zvečer. Zanimiva polja za zapolnjevanje so nastala!
Na zadnji sliki je nadaljevanje Strathmorove lekcije. Vedno manj vem, kam me bo nesla.
And so another week comes to an end. It was a crazy busy week and there was a day or two when I didn’t manage to open my journal. I was working late into the wee-hours.
The caption on the 1st spread says: If you’re not doing what you like doing, you’re wasting time. Entirely done with color pencils.
I partitioned the 2nd spread after Julie’s Twitter prompt “divide your page with some tape” that I accidentally saw on her blog. I got some very interesting spaces!
The last spread is for continuing the Strathmore workshop. Funny, at the moment I have no idea where will this one go.

10min - 3-110min - 3-210min - 3-310min - 3-4

3 komentarji:

  1. Sem ti kar fouš za teh 10 minut in se ti klanjam, da vztrajaš. :)) Tudi jaz sem končno spravila nad Strathmorove lekcije, sem šele pri prvi. :) Ta razdelitev strani mi je pa ful všeč.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tole s trakovi pa izgleda zanimivo! Čeprav osebno nisem pristaš take variante (in ravnih linij + kvadratnih prostorov), me je tvoj pristop pritegnil. Zanimiva kompozicija.
    Jaz v desetih minutah sploh ne poženem svojega ustvarjalnega stroja, tako da čestitam, ker ti uspeva. Pridna!
    PS: hvala tudi za poučno komentiranje na mojem blogu. Vidiš, jaz bi bila pa takoj za, da bi me nekdo opomnil in poučil o kakšni lepi (in lepši) slovenščini. Ti dajem zeleno luč! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Kitty...your journal work is looking fantastic!!I like those pages with the grids...great look! The last spread is wonderful too! Thanks for coming by.
    Later,
    Mary

    OdgovoriIzbriši

reklame