17. junij 2009

Nakitkanje (13)

Spet sem se zafrkavala s fuzijskim steklom. Zaradi swapa. Pa šmir, namesto da bi obesek ratal, imam zdaj kup razlomljenega stekla, eno napol staljeno čudo, uspel izdelek, ki ga je sestavila Sonča, in novo mikrovalovko. Na prejšnji se po novem proži termozaščita, čim dela par minut pri večji toploti. Sam to zihr ni zaradi mojega fuzijskega stekla, ampak ker je bila pečica že dolgo v uporabi, ne?

Sončin obesek fuzija

Tako sem za swap najprej poskušala še nekaj, pa gledala nekaj drugega, pa preizkušala gel medij in fimoprah, pa akrile, pa … in se potem odločila, da bom poslala tisto, kar sem v zadnjem času res res najboljšega naredila.

swap

Zraven sem pa dala še par malenkosti.

sladkosti

 

Moja swapika mi je pravkar sporočila, da je prišel 6x v mehurčke zavit obesek po pošti do nje polomljen, vse ostalo pa zmečkano in zdrobljeno, čeprav je bila v mehki kuverti tudi akrilna plošča za silikonske štampiljke. Za se zjokat. Častna, da grem na pošto. Obesek bom pa še kakšen naredila. Čisto tak ne bo, ne CryingJe***** Pošto, prasice grde, a so valjar pripeljali, da je čez paketek peljal ali kaj?

6 komentarjev:

  1. Ojej, včasih pa res ne moreš verjet, kaj vse zmorejo tile naši poštarji. Ne morejo več dostavljat v soboto, ne morejo lepo v nabiralnik kaj dat... uničit dobro zavit paket ali pa v blato pomočit in s čevlji pohodit ovojnico. Grr...
    Meni pa je Sončin obesek všeč :)
    Steklo v mikrovalovki????? a boš kaj razložila??? prosim.. Ker mogoče je naša mikrovalovka tudi že v letih :)))))))))))))))))

    OdgovoriIzbriši
  2. Kitty tole z našo pošto počasi postaja že rahlo nadležno. Če ne uničijo pa izgubijo...

    Sončin obesek je perfekten, tudi tvoj je bil.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ma to steklo v mikrovalovki je bolj poden. Moraš kupit eno precej drago zadevo za notri. Pride podstavek in podloga in podlogica in taka kupola za čez. Jaz sem en podstavek skoraj takoj uničla, potem sem kupla novega, zdaj se je pa premaz iz kupole na enem mestu malo odstopu in zgleda, da že noče več segret enakomerno in na zadosti visoko vročino. V glavnem - ne upam priporočat.

    OdgovoriIzbriši
  4. živ, zanima me kje bi se dalo kej kupit k je vse tako lepooo :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Bi morala pa bolj natančno povedat, kaj. Kakšna stvar od objavljenih je naprodaj, kakšna pa ni. Kupit (z računom, kajpada) se da pri meni na Vrhniki, v trgovinah žalibog ne. Včasih lahko po dogovoru tudi kje drugje po Sloveniji. Pošlješ mail, poveš, kaj, povem, ali je mogoče.

    OdgovoriIzbriši
  6. Se bojim, da ne boš na pošti naredila nič konkretnega - rekli ti bodo samo to, da si sama kriva, ker nisi dovolj zaščitila oz. odposlala kot lomljivo.

    OdgovoriIzbriši

reklame