25. junij 2009

Prvi dan počitnic

Tokrat smo počitnice začeli tako, kot se spodobi. S pospravljanjem, kot me je (morda nehote) ob lanskem koncu šolskega leta naučila naša M. Pisalne mize, vključno s Slovonovo in Sončino, ki sta topogledno totalno grozljivi, so pospravljene skoraj do čistega. Vsi stari zvezki in delovni zvezki so arhivirani. In iz nedokončanih zvezkov, blokcev, beležk in ostalih papirnih čudes, ki so bila v uporabi med šolskim letom, sva s Sončo porezali liste ven. Za platnice sva uporabili platnice mojega starega, takorekoč antičnega v spiralo vezanega zvezka, v katerem so bili samo še 3 rozasti listi. Da vse skupaj ni preveliko, sva jih obrezali. Ker so v Hoferju face in so imeli pred časom v akciji razne ornk pripomočke, ala giljotina, napravo za spiralno vezanje itd., je nastal zvezek, rokovnik, dnevnik, blok, lahko mu rečemo kakorkoli pač. V spiralo si je Sonča zataknila še tri pilote in pravi, da bo šel povsod z njo.

blok-zunajblok-notri 

In ravnokar sva preverili, da GRE v njeno letno torbico. Kot torbico bo letos uporabljala jeans torbico, ki sem jo naredila pred kakšnima dvema letoma. Saj je bila iz njenih kavbojk. Si bom že kakšno drugo naredila. Še okrasiti si jo mora po svoje, tista ribica je bila samo prilikana in je odpadla. Iiiii, moj telefon je na fotki, ta je tudi že davno krepnil. Tistega obeska pa tudi ni več gor, nekaj se mi bledo sanja, da sem ga lani na koncu plavanja obesila na nahrbtnik Simonove vaditeljice, ki jih je “zbirala”.

 

3 komentarji:

  1. super ideja, prav za kopirat :) tudi pri nas je po zvezkih ostalo še nekaj listov..



    jooooooooj, a ti si prepričana, da moraš imeti tole preverjanje s črkami??? prvič ne uspe objavit, pa moram še drugič pretipkavat, pa tretjič.. pol pa ponavadi že uspe :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako dobra ideja je takle zvezek iz zvezkov!!! Pa torbica mi je izjemno všeč!

    OdgovoriIzbriši

reklame