13. oktober 2009

Naša mala hiška [10]

Še zadnja runda sončnih slik, potem bom pa za nekaj časa dal mir. Tokrat so tudi barve bolj natančne (prejšnja runda slik je bila malo zelenkasta).

36
Vzhod. Spodnje desno okno še dobi nazaj začasne stopnice, ki so jih odstranili med delom. V končni fazi naj bi se skozi obe okni prišlo v zimski vrt, prislonjen na hišo.

40
Jug. Desno okno nima ograjice, ker se bo nekoč pred njim pojavila lesena terasa, iz katere se bo po stopnicah (vodile bodo desno) prišlo na trato.

43
Zahod. Balkon je še omotan, ker morajo še prit zidarji in naredit estrih, da se bo dalo položit ploščice. Tudi vetrolov še ni dokončan – na tla pridejo ploščice (najprej pa estrih, tako kot na balkon), pa obok bo dobil okno, ker iz te strani dostikrat nosi dež prav do vrat.

44
Sever. Tukaj se hiše ne bo več kaj dosti spreminjalo, se bo pa nekoč definitivno zamenjal tlak.

9 komentarjev:

  1. A konc poročanja :( Pa je bilo tko fajn spremljat;)Ah, saj kopalnice še niste dokoončali, ne? :) Lepo imate, pa še lepše načrte. Zdaj pa uživajte še bolj!

    OdgovoriIzbriši
  2. @McCrafty: Čez približno osem let, ko odplačava kredit :(

    OdgovoriIzbriši
  3. Naaaaaajs :) Namig za žurko s SZ konca Kure ... ma treba jo je nardit, že zarad vraževerja :) pa ne šele čez 8 let ... od povabljenih vsak nekaj prinese za žurko, pa se vse fajn sestavi ... kljub kreditu :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kitty, how's things going? I popped over here to see what you have been up to...I love the photos of the yellow house. Is that your house? Take care, Mary

    OdgovoriIzbriši
  5. Hja se strinjam z M - odplačan kredit pa res ni pogoj za žurko, noooooo.

    Prav fajn je spremljati napredek, z veseljem pogledam vajine objave, sploh tele zadnje so bile tako fino sončne.

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni se zdi, kot da ji gre na smeh... (se mi zdi tudi, da sem to že pisala, pa mi očitno ni uspelo priti skozi vse formalnosti spodaj) :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Zdaj je prav lušna hiška tudi od zunaj.

    OdgovoriIzbriši
  8. Lepo toplo "seva" :) Danes preverila v živo! Sploh bo pa že skor kičasta, ko bo zimski vrt pa terasa pa to!

    OdgovoriIzbriši

reklame