14. september 2010

Nakitkanje (19)

Naj vam pokažem še drugi del ustvarjanja. V resnici niso nastajale tako po vrsti, ampak sem v roke prijela kupček končanih (pobrušenih in polakiranih) beadsov, nato pa razmislila, kaj naj z njimi. Ko sem naredila tole lilasto, se mi je zdela nekoliko bledična, zato je dobila še dodaten niz. And this is the second part of my necklaces, the one with more polymer beads combined with seed or wooden beads. This one became a two strands necklace, because it looked a bit pale when I finished the first strand.

perlice-single

Nekaj bolj zemeljskih barv. Some warmer, richer colors.

perlice-skupinska

Z lesenimi delci in nekaj makrameja. With wooden chips and some macramé knotting.

 vrvica

In ena dvojna, bogata, z različnimi perlami, ki jim je skupna rumena barva z rdečim poudarkom. Nosi se lahko tudi kot enojna, zavozlana v vozel v dekolteju, spuščena do popka ali kakor koli pač komu sede. And the last one, a double strand with various bits in a yellow combination with red accents. It can be also worn in a single strand, knotted or just plain long.

double-mixed

8 komentarjev:

 1. lajkam drugo z leve na drugi fotki!
  ...nato ostale(:

  OdgovoriIzbriši
 2. Oooh, pridna. Pri meni pa se vedno začne in konča z eno :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Hvala, hvala :)

  @Sonja: ena ni nobena ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. Pa ti si ubrala hiper proizvodnjo :-) Lepo, lepo ... jaz običajno tudi ostajam pri eni in edini, čeprav zadnje čase niti pri temu ne :-))

  OdgovoriIzbriši
 5. Saj pravim, samo polizdelke čistim doma ... treba kaj prodat, da bo plac za nove kose.

  OdgovoriIzbriši
 6. Obožujem izrazite, jasne in močne barve, ki jih uporabljaš - kombinacije so nadvse privlačne in zanimive, ravno tako vzorci.

  ŠE? :-)

  OdgovoriIzbriši
 7. Super so vse, najbolj pa sta mi všeč obe na tretji sliki.

  OdgovoriIzbriši

reklame