05. marec 2011

Foto studio

Tole torbico sva čakala in čakala … Kupila sva jo na eBayu še pred novim letom, pa je ni in ni bilo. Po nekaj pisanjih prodajalcu smo se zmenili, da se je pošiljka očitno izgubila in so poslali še eno. Pa tudi ta se je iz Anglije do sem vozila tri tedne. Matr, v kakšnih rovtah je ta uboga Slovenija … Vse zahvale prodajalcu – še bova kupovala pri njem.

We bought this “bag” two and half months ago on eBay – and it arrived only today! (And we bought it in England, not somewhere half around the world.) Actually this is the second shipment as the first one got lost somewhere in Europe. Great thanks to the seller who sent us a replacement without making any problems.

04_

Notri so bila štiri ozadja, dve lučki (in dve rezervni žarnici) ter stativa.

In the bag there were four backgrounds, two lights (with two replacement bulbs) and monopod stand.

03_

Škatla se odpre in po nekaj prepogibanja in praskanja po glavi sestaviš majčken studio z volumnom 40 x 40 x 40 cm. (Pravzaprav ga sestavi žena. Meni ni uspelo.)

The flat-pack bag expands into a small light tent (40 x 40 x 40 cm). Actually, the missis did this part – I failed miserably. (No, there were no instructions attached.)

01_

Februarja objavljena žičkasta zapestnica je v studijski izvedbi videti prav lepa. Nisem je najbolje postavil, pa mogoče bi bila lepša na črni podlagi – bo treba ponovit vajo.

For the test we took a photo of wire bracelet K. made in February. It would probably look better on a black background though.

02_

Za 57 evrov, kolikor je zadevica stala skupaj s poštnino, sva dobila prav uporaben studio. Zdaj je pa treba pofotkat tri tone K.-jinega nakita …

And that’s how we got our own photo studio. Which brings us to harder task – take photos of all K.’s jewelry …

3 komentarji:

 1. Pa še lightbox :)
  A bosta tržila kaj? :D

  OdgovoriIzbriši
 2. Aja, pa saj to je. F***, čorava sem.

  OdgovoriIzbriši
 3. Hudo! To me je pa zdaj tako zamikalo kot že dolgo ne. :))) Hmm, že razmišljam kako bi to improvizirala doma. :) Reflektorje imam, samo lahko da so premočni, samo blago še rabim.

  OdgovoriIzbriši

reklame