2. marec 2011

Njam

Tako kosilo imam najraje: zrezek in kup zelenjave. Danes rdečega radiča. In da ga skuha Slovon. A ste že opazili, da se v glavnem objavljajo njegova kosila? Moja so preveč dolgočasna. Po mojem mnenju, njega nisem vprašala.
Se pa moram pohvaliti: toliko časa sem na Ruthinem blogu brala o kalčkih, da se me je nekaj prijelo. Prvo žetev pšeničnih kalčkov sem pojedla v jogurtih, danes pa so k mesu prav lepo sedli prvi kalčki brokolija. Rdeča pesa pa še ne kaže znakov kaljenja.
A fine lunch, cooked by Slovon. I like them the best this way: a steak, a pile of vegetables (in this case red chicory), cooked by hubby. And for the 1st time I topped it with some homegrown sprouts of wild cabbage.

P1140913

4 komentarji:

  1. Tisti zrezek me pravzaprav še najmanj zanima, kalčki na solati so pa super. Brokoli, praviš? Bo treba sprobat :)
    Tudi mene kalčki in zelenjava vedno bolj mikajo, pa pašejo tudi. Hmm.. a misliš, da so kriva leta??? :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Če so za spremembo kriva nečesa dobrega, kar naj bodo ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hm, mene pa zrezek zanima, za kalčke mi ni prav dosti :) Kakšen pa je?

    OdgovoriIzbriši

reklame