Tako kosilo imam najraje: zrezek in kup zelenjave. Danes rdečega radiča. In da ga skuha Slovon. A ste že opazili, da se v glavnem objavljajo njegova kosila? Moja so preveč dolgočasna. Po mojem mnenju, njega nisem vprašala. Se pa moram pohvaliti: toliko časa sem na Ruthinem blogu brala o kalčkih, da se me je nekaj prijelo. Prvo žetev pšeničnih kalčkov sem pojedla v jogurtih, danes pa so k mesu prav lepo sedli prvi kalčki brokolija. Rdeča pesa pa še ne kaže znakov kaljenja. | A fine lunch, cooked by Slovon. I like them the best this way: a steak, a pile of vegetables (in this case red chicory), cooked by hubby. And for the 1st time I topped it with some homegrown sprouts of wild cabbage. |
2. marec 2011
Njam
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
Tisti zrezek me pravzaprav še najmanj zanima, kalčki na solati so pa super. Brokoli, praviš? Bo treba sprobat :)
OdgovoriIzbrišiTudi mene kalčki in zelenjava vedno bolj mikajo, pa pašejo tudi. Hmm.. a misliš, da so kriva leta??? :)
Če so za spremembo kriva nečesa dobrega, kar naj bodo ;)
OdgovoriIzbrišiHm, mene pa zrezek zanima, za kalčke mi ni prav dosti :) Kakšen pa je?
OdgovoriIzbrišiDober, dober ;)
OdgovoriIzbriši