12. oktober 2011

Euro Clay Carnival 2011 (1)

Vtise in izdelke z ECC-ja bom razdelila na nekaj postov – tako bo bolj zabavno, pa še posti ne bodo strahovito dolgi. Poleg tega še hodim po luftu in vtisi se še predalčkajo.
Poleg kotizacije je bilo treba na dogodek prinesti še 2 beadsa (ki so se nanizali v 2 niza, enega za arhiv in enega za glavni dobitek na lotu – dobila jih je Carmen iz Romunije) …
I participated at the ECC event in Germany and it was 4 days of superfun! All day claying in the company of 60 likeminded ladies – can a girl ask for more? I’m still a bit overwhelmed, I must admit.
As the “entry ticket” we had to bring 2 beads. They were assembled in two strands, one for the archive, one as the main prize on the last evening’s lottery.

priprave na swap in loto

swap beads

beads loto 2

in kolikor si hotel malih polišalčk, velikih nekje okrog 5 cm. Za vsako si dobil listek in kolikor listkov, toliko si jih izžrebal. Levo so moje, desno dobljene. The second item to bring were little bowls (5 cm) to be swapped randomly. In the left column are the ones I made, in the right the ones I brought home.
blue bowllilac bowlviolet bowlyellow bowlretro bowlpink bowl šalčka zelenašalčka rjava/zelenašalčka pisanašalčka klobukšalčka modrašalčka rjava

1 komentar:

  1. Ohhhh, fouš :) za dobro družbo, naučeno, videno, total odklop od vsakdanjega .. in tak komentar bo verjetno tudi na vse naslednje ECC objave :)

    OdgovoriIzbriši

reklame