01. november 2011

Predkosilne in kosilne dejavnosti 31. oktobra

Za noč čarovnic se pri nas sicer ne maškaramo in nikamor ne hodimo, ampak zabavali smo se pa včeraj vseeno. Najprej so otroci izvotlili bučo, potem smo jo ta stari izrezali in izrezljali. Večerna fotka od spredaj in od strani. Dobra mačka, a? Moja sestra je težka faca. We don’t actually do Halloween in this country, but the custom to hollow up a pumpkin or a turnip and put a candle in it in autumn, when the pumpkins are ripe, is old here as well. So we usually do it if we have a pumpkin (or, like last year, a large zucchini) at hand. Happy Samhain to you all.

buča

buča

Ko smo bučo izrezali, smo pa otroke klicali, naj si kosilo dokončajo in tako je naredil vsak svojo pajčjo mesno pito. We did the pumpkin before lunch and then we called the kids to finish their shepherd’s pies.

strahci

Pa tudi odrasli smo se malo poigrali, no, čeprav naj se to s hrano ne bi počelo. Ampak smo jih tudi pojedli pol. And then we finished ours as well Smeško, ki mežika

strahci

3 komentarji:

  1. Hehehe. Kul! :) Ste se imeli prav luštno. :) Buča zgleda svetovno!

    OdgovoriIzbriši
  2. Great pumpkin carving .. always love doing that. AND .. such fun food. Happy Halloween. Donna

    OdgovoriIzbriši
  3. Wow its all awesome!!!!! Great work and I hope you all had a happy halloween! I am sorry Im so late :( But I came so better late then never :)

    OdgovoriIzbriši

reklame