20. januar 2012

AJED – povzetek tedna (3)

Za mano je blazno produktiven teden sem pa tja, v to in ono smer, in to kljub niti ne švoh prehladu, zaradi katerega sem zadnjič izropala lekarno, ker če si česa ta hip ne morem privoščiti, je to zagotovo to, da obležim. In ker se svet kar noče ustaviti, da bi jaz za par dni izstopila in si odpočila, sem si par zaustavitev časa privoščila na straneh svojega Moleskina.
Zapisi so tokrat zblurani, saj vam je vseeno, mojih nebuloz v preutrujenosti ni treba nikomur brati, da ne spravim koga v depro. Kot vidite, sem tudi jaz absolutno moooorala sprobat naložene ponavljajoče se vzorce prepletov, ki sem jih videla pri Leni, ker se toooolk fajn, pa tako lepo pride, ne glede na to, kako začneš …
It was a very very productive week in every way and since the world didn’t stop for me to get off for a bit and take a decent rest, I managed to create a couple of “hold-ons” in my AJ.

aj 03-01 blur

aj 03-02

aj 03-03 blur

2 komentarja:

  1. oooo, tebe je tudi premamilo :) jaz sem do zdaj vedno govorila, da to pa ni zame in da pojma nimam, kje se lotit.. zdaj pa kar tako sproti naredim kak vzorček :) Tvoj je fajn.. je pa zanimivo, da jaz vedno od zgoraj pišem, ti pa od spodaj :)

    OdgovoriIzbriši

reklame