15. januar 2013

Zadnja dva para lanskih uhanov

Se spomnite lanskega projekta par uhanov na teden? No, prišla sem do številke 39, pa še zadnjih dveh parov sploh nisem uspela objaviti. Tako da je moj uspeh bolj neuspeh. Ampak se skušam ne sekirati preveč. Zdaj tako ne morem več pomagati, ne? Letos skušam stvari delati mirno. Ne, da mi zelo uspeva, ampak ko me začne premetavati kot v nevihti, si pač rečem, kar mirno. In že imam občutek, da bo kakšna stvar kar malo počakala.
Prvi so neviseči, drugi pa so sicer z morskim motivom, ampak v netipično rdečih barvah in bakru, pa še nesimetrični. Pa tisti kvadratki z luknjico imajo zadaj, hm, palčke za skozi luknjice v mečicah.
Remember the 52 earrings for 2012 that I took part in? Well, I didn’t quite manage to finish it. It was a bit much. I made 39 pairs and I didn’t even manage to post the last two pairs. But, here there are, finally.

uhani

uhani

8 komentarjev:

  1. Zelo všečni, sploh prvi s super obliko in barvno kombinacijo. 39 parov sploh ni neuspeh ampak velik uspeh - če bi jaz naredila toliko parov namesto nič ali 5 ali 10 bi bila silno ponosna. Mislim, da je to poanta izzivov, da vseeno narediš več, kot bi sicer.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kristina, to imaš pa tudi prav :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepi! Niti meni ni uspelo narediti 52 parov uhanv, sem ostala pri 30. Sicer sem se pridružila izzivu šele 13. teden, tako da imam izgovo in lahko v nalslednjih 10 tednih še uspem priti do 52, če bom pridna...

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, 52 parov sploh ni malo uhanov! In nikakor ne malo idej, moram priznat :) Tudi 30 je prav lepa cifra, ne se sekirat.

    OdgovoriIzbriši
  5. En tak izziv bi si morale izmislit, a, ampak meni nič pametnega ne kapne.

    OdgovoriIzbriši
  6. 39-krat sem torej uživala ... kaj naj rečem: hvala.

    Kot izziv predlagam 4 x 10 parov, za vsako sezono. Torej 10 zimskih, 10 spomladanskih, ... Pri čemer je dovolj, da že sam videz sugerira letni čas, lahko pa tudi napišeš, zakaj misliš, da so primerni zanj. (samo pred učenjem se skrivam in zato skušam dodati svoja dva centa :-), ma ideja ima ... potencial, ne da? :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ideja ima potencial! Se pravi skupaj 40 parov, da presežem leto 2012? :D

    OdgovoriIzbriši

reklame