2. julij 2009

Layer Love (6)

Tale zadeva, in drugače kot “zadeva” je ne morem imenovati, je nastajala verjetno kakšnih 14 dni, ker je zaradi predavanj in vsega ostalega nikakor nisem uspela narediti prej. Je posledica 6. lekcije layer love in je bilo treba delat po barvni inspiraciji. Poleg tega, da sem se namatrala, da sem “našla” predlogo za inspiracijo (tisto miceno zraven je ATC od KathyS), sem izbrala slabo IN zanemarila, da je na ATC-ju tudi bela. Tako da je barvno moj izdelek bolj švohoten in mi tudi na splošno ni prav nič všeč. Ugotovila sem tudi, da sem “inspiracijo” prenašala preveč dobesedno. Namesto da bi se omejila na barve, sem prenašala tudi oblike barvnih površin, linije, materiale … Mogoče je predolgo nastajal in sem vmes 6x zapiske delala … blah, vsaka ne more ratat. Mogoče bo kaj boljše, ko bom dala kaj čez. Ampak kaj??

LL - 06 background

S št. 7 bom imela pa itak probleme, ker je osnovna barva, s katero se učimo delat – roza!

4 komentarji:

  1. Men je pa tale 'zadeva' prav všeč. Še kaj povrhu, pa bo ravno pika na i.

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni tudi ta lekcija ne leži. :) Nekako mi ni, da bi barvala po "inspiraciji". :)
    Tvoja mi je pa prav všeč. Mogoče moraš prespat zadevo, da ti postane všeč, ker imaš v glavi neko podobo, ki se ni čisto uresničila, ampak sama po sebi je fajna. Tisto dečvo z ATC-ja skeniri pa sprinti in boš mela belo za gor dat. :)
    S čem si naredila tisto teksturo na levi? Prav hudo zgleda.
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne vem, kaj bi naj bil pričakovan rezulatat, a tako na pogled se meni zelo zelo dopade.

    OdgovoriIzbriši
  4. @NM - tekstura je z eno leseno modelirko. Sem zadnjič v Obiju kupila eno vrečko modelirk za par fičnikov, so različnih širin in oblik.

    OdgovoriIzbriši

reklame