8. julij 2009

Skupinska čestitka (1)

Pozabila sem! Toliko se je dogajalo, da sem čisto pozabila, da sem hkrati s tem, ko sem bila izžrebana med komentatorji(-kami) pri Bolhini igrici in posledično dobila čestitko, ki “smo jo izdelali s skupaj”, dobila tudi nalogo, da igro nadaljujem. Torej, pravila so taka kot pri Bolhi, zato jih kar kopiram

V tem postu pustite ideje za prvi korak na čestitki. Lahko predlagate karkoli od barve do odtisa, od dodatkov do materiala, predlagate lahko celo orodje ali tehniko. Čestitka je bela brez vsega, vi pa mi svetujte, kaj naj naredim z njo. Potrudila se bom po najboljših močeh, če česa ne bom imela, bom improvizirala.

Jutri okrog poldne bom med odgovori z random.org izbrala dve ideji in ju uresničila. Čestitko vam bom pokazala, vi pa mi boste svetovali z naslednjim korakom do končnega izdelka. Na koncu bom vrgla vse komentarje v random.org in izžrebala nekoga, ki bo prejel prav to čestitko in (upajmo) nadaljeval igro.

Bolha je potrebovala 5 korakov, domnevam, da bomo tudi mi v tem času končali.

I’m continuing Bolha’s game – we’ll create a joint effort card. I was among the commenters in her game and I received the finished product. So these are the rules:

Leave comments with ideas for the 1st step on the card. You can suggest anything, be it a color or a stamp, add-ons, material, tools, techniques. The card is blank, white cardstock, tell me what to do with it. I’ll do my best and if your idea implies something I don’t have, I’ll improvise.

Tomorrow around noon I’ll pick 2 comments with random.org and I’ll realize them. I’ll post the result, you’ll make comments for step 2 until the card is finished. When it is, I’ll put all the comments in random.org and pick someone that will receive the card and (hopefully) continue the game.

It took Bolha 5 steps, I guess we’ll finish by then as well.

Torej, se greste?

5 komentarjev:

  1. A, veš da ;)

    Bela podlaga? Predlagam, da jo po robovih poštemplaš s kakšnimi swirli (ali pa drugim motivom, ki se bo videl) z embossing prozornim prahom. Potem pa robove postaraš (rahlo osenčiš) in zbrišeš barvo na vzorcu.

    moi

    OdgovoriIzbriši
  2. Modra osnova..........ker je ravno veliko dežja, poplav, nekateri na morju, drugi sanjajo o kopanju vsaj na bazenu, Bledu Bohinju, tej ali oni reki.......
    Skratka barva vode, ki naj bi bila tudi rdeča it tako ali drugače.

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz bom pa žleht in upam, da bom izžrebana. :):):) Predlagam osnovo rozastega papirja z vzorčki. :):):) Če nimaš z vzorčki, lahko ROZA papir poštempljaš s štampiljkami. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. @Nataška, še dobro, da imam strašansko dolg jezik, da ti ga zdaj kažem skozi okno in ga vidiš tam v daljni Ljubljani :P
    (Ampak bom preživela tudi roza, če bo izžrebana, sploh ker mi je D. poslala s svojim bombončkom ene čudovite papirje!)

    OdgovoriIzbriši
  5. Vzorec za ozadje izriši z belo voščenko in potem prebarvaj s tremi akvarelnimi barvami, da se malo prelivajo: modro, rumeno in ciklamno ali lila.

    OdgovoriIzbriši

reklame