9. julij 2009

Skupinska čestitka (2)

Vem, vem, zamujam par ur, sestanek se je abnormalno zavlekel, potem je pa naša že skuhala kosilo in sem morala za mizo (in še dobro, da jo imamo!).

Komentarji so bili sicer samo 4 (drugi so se verjetno ustrašili, ker sem Nataši virtualno pokazala jezik), ampak Random.org pravi:

Here are your random numbers:
3
2

Timestamp: 2009-07-09 13:19:19 UTC

Se pravi Marikina modra osnova in Natašina roza. Pa sem osnovo preprosto zamenjala za modro in izbrala roza papir. Čisto odrezala ga še nisem, ker bo ta del nekoliko odvisen od vaših naslednjih komentarjev.

P1080325

Random.org choose Marika’s blue foundation with Natasha’s pink paper. I didn’t cut it yet because the next step depends on your next comments.

7 komentarjev:

  1. Uporabi štampiljko, ki je nisi še na nobeni čestitki :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Na čestitki uporabi čipke ali čipkaste trakove.

    OdgovoriIzbriši
  3. Modro podlago na gosto posuj s pikami svetlo modre barve. Recimo Sakura Souffle pisala ali bleščice ali čisto navadne bele pike ali sneg. Iz roza papirja izreži enakokraki trikotnik, da bo skozenj videti podlago.

    OdgovoriIzbriši
  4. Roza papir obtrgaj/natrgaj ročno in ga pri tem zmanjšaj za najmanj tretjino. Postaraj ga in potem........čipke, ki naj se skladajo z modro osnovo, ki bo ostala vidna.

    OdgovoriIzbriši
  5. Roza papir odreži na velikost, ki je par cm manjša od osnove in vogale "polepšaj" s kakšno kotno štanco ter roza papir postaraj!

    OdgovoriIzbriši
  6. Jej, rozika je bla izžrebana. :):):) Roza papir razreži na 6 delov in jih nalepi na osnovo.

    OdgovoriIzbriši

reklame