2. oktober 2009

Naša mala hiška [3]

V četrtek so ometali zahodno in južno stran. So hoteli najprej vzhodno, kjer je neprekinjena površina največja, ko pa sva povedala, da je zaradi napovedanega dežja zahodna bolj pod udarom, so naredili najprej to. Imela sva prav – vzhodna stran je suha, zahodna je pa kar precej namočena, kar se vidi tudi na malo prej posneti fotki.

Our house is getting dressed – faster than I thought that it could be done. The insulation is finished all around and two sides are ready for painting. But it seems that the paint will only arrive in the middle of next week, sigh.

h-ometanaZ h-ometanaJ

3 komentarji:

  1. Takole, ko gledam tole vaše oblačenje hiše ... ja človek bi rekel, da je to čisto druga hiša! Z zanimanjem spremljam do zaključka! Naj vam še vreme služi kot je treba.

    OdgovoriIzbriši
  2. @Kate: Vreme se bo očitno ravno izšlo. Danes končujejo, potem bo pa nekaj dni slabega vremena, med katerim bodo pobarvali napušč. Lepo vreme naj bi bilo spet ravno takrat, ko bomo lahko dobili barvo. Izbrala sva si namreč neko rumeno od Sigme, ki je ta teden v Sloveniji sploh ne morejo namešati, ker še nimajo nove mešalnice (naslednji teden pa naj bi se že dalo).

    @tjasa: Poznam, krasne so. Mislim, da sem jih objavil v enem od prvih Svetov.

    OdgovoriIzbriši

reklame