11. april 2010

Art razglednica (5)

Zadnja od izdelanih razglednic je šla k Lori, še preden sem se jo spomnila fotografirati, ampak Lori je ena taka prijazna punca, pa je to naredila namesto mene. My last postcard went to Lori before I remembered to make a photo of it and Lori was really really nice to send me a photo and a scan, so I can publish it.

LL razglednica 05

Tako je to zdaj pet razglednic, ki sem jih dobila od vas, ki berete moj blog in ste izrazile željo po swapu. Pet zelo različnih zakladkov. Bilo mi je v veselje in hvala Rosie, T., Lori, Mary in Sonji. So, this are the five postcards I got from you that read my blog and wanted to swap. Five really diverse treasures. It was a pleasure and thank you very much!

 swaped LL razglednice

 

Tako, več se vas ni javilo za izmenjavo.  Razen če bo naslednja fotkica začete, še nedokončane razglednice v kombinaciji Layer Love in kolaž katero premamila?
(Ja Tjaša, vem, da morje še visi :)
So these are all the agreed swaps. Unless one of you is tempted by the next one I started today?

LL razglednica 06

6 komentarjev:

 1. Tale pomladna je pa prav luštna. In tudi galebova obeta, da bo lepa.
  Upam, da se kdo javi za menjavo.
  Hvala tudi tebi za menjavo :)

  OdgovoriIzbriši
 2. your post card collection is fabulous.....and i especially LOVE the little spring birdie that you sent!! xox, :))

  OdgovoriIzbriši
 3. Take stvari se ne znam lotiti, zato samo občudujem vaše. Krasna je tvoja pomladna in tudi tiste, ki si jih dobila so lepe.

  OdgovoriIzbriši
 4. Lepa kolekcija. :) A je to kakšna predpisana velikost al pa papir? Ker se mi zdi, da sem zadnjič v mojem malem bermudskem trikotniku našla ene prazne razglednice, na katere se da risat. A to tudi velja?

  OdgovoriIzbriši
 5. Jaz sem jih delala natanko na te razglednice :) Radeče Papir, ne?

  OdgovoriIzbriši
 6. Verjetno. :) Bom preverila, ko pridem domov.

  OdgovoriIzbriši

reklame