14. marec 2009

Predelava

Za naše veliko dete smo si sposodili škatlo za violončelo pri prijateljih. Oba sta me opozorila, da je škatla strašansko uboga, odrsana, na klipsnah zarjavela, da se ji vidi, da je bila nekoč temno modra in amatersko prebarvana na belo, da je bela barva odluščena, popraskana, razpokana, pa še v notranjosti so začele obloge odpadati … nič zato, smo rekli, na koncerte se orkester vozi z avtobusom, violončelo je Demšarjev in buhvar, da ga kaj potolčemo, samo da bo zavarovan. Pa je rekel lastnik, daj no tole malo prebarvaj, da ne bo otroka sram, kaj po svetu vlači. Samo nikarte v roza.

Hnja, ogromnega roza kufra tudi naše dete ne bi hotelo po svetu vlačit, pravi.

No, lastnik je videl fotko prebarvane škatle in po pričevanju očividcev so ga od začudenja s tal pobirali. Tako da sem ta hipec še kar ponosna sama nase.

čelo škatla-s

Barvala sem z avtomobilskimi laki. Metalik blue in bela. Za oblake sem si naredila malo šablon za masking.
Neznansko žal mi je, da je nisem fotkala v stanju “prej”. Za notranjost se bom zagotovo spomnila. Je bila taka, da je “poštarica” kar skeptično gledala, kaj vlači po svetu.
Upam, da bo lastniku notranjost tudi všeč, ker je ta hip v načrtu rahlo neortodoksna. Upam tudi, da bom notranjost zmogla, z oblačenjem in šivanjem vred, sicer bo slišati od tu na drugo stran ljubljanske kotline McCraftyyyyyyy, na pomooooooočkoooooo!

10 komentarjev:

  1. Hej, tole bi pa še jaz po svetu nosila, pa nimam nič za not :D :D
    Ti lahko še moj avto pripeljem???? Je take dolgocajtne šampanjec barve.. si kar predstavljam, kako bi bil lep

    OdgovoriIzbriši
  2. Hehe, avto mora biti bež ali sorodne barve (je moj tudi), da se svinjarija na njem ne vidi ;) Kar takega fijakaj po svetu. Boš našla kaj drugega za barvat :P

    OdgovoriIzbriši
  3. Vaaau!

    Ne se čudit, če boš čez par tednov imela pred hišo eno celo vrsto kitaristov in basistov za "lepotno preobrazbo" ... ali pa jih prehitiš in se odločiš za svoj resničnostni šov "Pimp My Guitar Box" :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Uhhhh......čudovito je tole.
    In se kar strinjam z Mravljico.......popazi na vrsto čakajočih pred vrati.

    OdgovoriIzbriši
  5. Kar škoda, če temu ne bo sledilo nadaljevanje! Super si se spomnila in že komaj čakam, kaj bo ratalo iz notranjosti. Lp, maja

    OdgovoriIzbriši
  6. Preobrazba za čisto desetko!

    In kar s spreji si se lotila zadeve - moj poklon do tal.

    OdgovoriIzbriši
  7. U tole si pa zrihtala v nulo! Glede na to, da je naša najo nora na modro, bi se lahko še za bas navdušila :)...Očitno ti gre tud nadaljevanje dobro, še nisem slišala nobenih klicev :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Uff, super zgleda! Hehe, tistale ideja za "Pimp my guitar box" je pa tudi originalna, vredno razmisleka, se ti ne zdi? ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Uuuu prav vesoljsko dobro izgleda :-)

    OdgovoriIzbriši
  10. Svetovna preobrazba ;)Si lahko ponosna nase.
    Če boš res imela šov, pa povej, da vidimo kako se to dela ;)-

    moi

    OdgovoriIzbriši

reklame