18. november 2009

Papirčkanje (45)

 

Huhuu, nekaj mesecev je minilo, kar sem zadnjič napisala objavo s takim naslovom. Zdaj jih bo verjetno spet več zaporednih, je tak čas v letu.
Danes sem se ukvarjala s prevodi in z migreno. Prevoda sta oddana, migrena pa še kar pomalem vztraja. Nič pilatesa danes, šmrc!
Zadnja dva večera sem se igrala s knjižnimi kazali. Kar nekaj jih je nastalo in niti dve nista enaki. Čeprav si obljubljam, da bom začela delati serije. Ne znam!

I’ve been making bookmarks for the past two nights. I hope that today’s migraine goes away before tonight, so I can make some more.

Za fotkanje sem pa uporabila kar tamaučkovo sestavljanje puzzla. Je že 4 dni doma, do včeraj je imel vročino. Zdaj vročine ni več, miru pa tudi ne. Vročina se je preselila k frocu številka ena. Glih da ni dolgčas …

kazala01kazala02kazala03kazala04kazala05

3 komentarji:

 1. Luštna, kombiniranje z gumbki mi je všeč!

  OdgovoriIzbriši
 2. Kazala so čudovita! Upam, da vas vročina kmalu zapusti. In še nekaj sem pustila zate na mojem blogu, če boš pri volji :)

  OdgovoriIzbriši
 3. no vidim da je še ena "zasvojena" s knjižnimi kazali :)
  vsak za sebe je lep
  upam da te je migrena minila, lehko pa tudi mene bučobol po malem matra že od prejšnjega petka tako da točno vem kako se počitiš :(

  OdgovoriIzbriši

reklame