29. februar 2012

52 parov uhanov v enem letu/52 pairs of earrings (01)

Odločam se, ali bi se prijavila v Flickr skupino izdelovalk, ki si je zadala, da bo izdelala 52 uhanov v enem letu. Ker pa se odločam malo pozno, sem si rekla, da bom najprej naredila vsaj 8  parov, da jih “ujamem”, v tem času bom pa menda že ugotovila, ali bom to zmogla ali ne. Tako vam danes pokažem prve 3 dokončane pare. Naslednjih nekaj je spečenih, niso pa še dokončani – morda mi le uspe izpolniti svojo namero? Bomo videli. I’m trying to decide if it is reasonable for me to sign up for the “52 earrings” project on Flickr. So, before I leap the leap (hehe) I decided to play “catch-up” and make the 8 pairs for the 8 weeks I already missed. Here are the first 3 pairs of finished earrings. I have some more that are baked already, but not yet finished, so maybe my goal is feasible. We’ll see!

uhani

uhani

uhani

10 komentarjev:

  1. Enkratni so. In seveda ti bo uspelo :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Avtor je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ta zadnji <3 <3 <3 lepo!
    (oprosti za smetenje, nekaj se mi je usedlo na tipkovnico ...)

    OdgovoriIzbriši
  4. jasno, da ti bo uspelo :) ti se kar vključi :) jaz pa bom z veseljem spremljala objave. so mi pa tile zadnji toook fajni, bi bilo luštno kaj takega nosit.

    OdgovoriIzbriši
  5. Sigurno ti bo uspelo! Zato se čimprej prijavi! Saj to je le en par na teden.

    OdgovoriIzbriši
  6. Štartala si odlično, sigurno ti uspe ujeti jih :-) Lepi so!

    OdgovoriIzbriši
  7. Meni so ta srednji tako všeč, da si moram izmislit, na kaj boš dala en tak obesek, da ga bom tudi jaz lahko nosila.....

    OdgovoriIzbriši

reklame