17. februar 2009

Papirčkanje (27)

Nastala je še ena rojstnodnevna voščilnica. Skrajni rok za oddajo na pošto sem zamudila (prepozno izvedela datum), zato je nastajala nekaj dni. Če sem že pozna, je vseeno, če si vzamem dovolj časa, ne? Voščilo itak velja za vse leto … 
Barvana je z vodenkami, to je precej preprosteje, odkar imam acqua brushes. Zato tudi z vodenkami spet zelo rada barvam. Edino finiš mi potem ni najbolj všeč, zato jih lakiram. No, tole sem morala pred lakiranjem tudi ornk polikat. 
Pentljico mi je “sfejkala” sestrica. Je maherca za tako. Jaz že skoraj znam, ampak je ona neprimerno hitrejša. Osnovo sem sunila mami iz bloka za risanje s pasteli. Papirji so Basic gray. Odtis mi je pa zelo prijazno poslala Petya. (Ki zaradi mojih težav z odhajanjem na pošto ipd. še vedno čaka, da bo dobila svoje v menjavo. In … saj mi je nerodno povedat … ampak mi je zmanjkalo belih osnov za odtise delat. In na Vrhniki tega papirja ni.)

bralka

 

Današnji candy-roll:
- Moralia bo zajeten stash podarila v nekaj dneh;
- Michelle podarja bombonček danes;
- Mitzi podarja DogGone štampiljke
- Rach 22. feb (Martha’s punches and charms!!);
- Lisa z bloga Craftbug podarja komplet prozornih štampiljk za 6000 obiskov (ampak obiskov ima že čez 9k Winking), 23. feb;
- prav tako 23. feb podarja trakove in cuttlebug folder Carol;
- Bunny-Zoe praznuje 24. feb blogoversary;
-
Kathryn, my namesake, technically, is giving away a HUGE candy on March 14th.

9 komentarjev:

  1. Zelo všečna barvna kombinacija in detajl raztrganega papirja.

    OdgovoriIzbriši
  2. Thanks K thats great, I love your blog and your creations. Thanks for taking part.

    OdgovoriIzbriši
  3. iiiiii, miceni srček na miceni verižici!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ooo, sem že čakala, kdaj jo boš pokazala :) Ti pa imaš težave :P bom že počakala še kak dan. Zadnje čase me tako vsi trenirajo.. še WOJ kita nisem dobila. Le Onceuponastamp so mi zgleda prav pisali, kdaj so oddali pošto, sem že dobila EZ.:) pa ti?

    OdgovoriIzbriši
  5. No, dokler se hecaš, še nisi zelo jezna name, to je ok. Papir je menda že na poti proti meni. Al na pol poti. EZja pa niti slučajno še nisem dobila, na njihovem tracku še vedno piše "pending shipment", kar pomeni, da še nisem začela rezati svojega WOJ kita. Sucks!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ne, nisem jezna :) tako nujno pa ne rabim dodatnih odtisov. Sploh pa vem, kako je, če ni papirja. Pa meni je tistega dobrega, debelejšega, res belega, tudi zmanjkalo :( kak nasvet, kam ga it iskat?

    OdgovoriIzbriši
  7. Ti povem jutri, ko vidim, kakšen je tale, ki ga dobim :) Po imenu je specialen.

    OdgovoriIzbriši
  8. Sonja, specialni papir za risanje, tale za delat odtise, imajo v MK na Miklošičevi. Za nabavo se zahvaljujem McCrafty, za verižno pošto pa še D. in Slovonu.

    OdgovoriIzbriši

reklame