16. februar 2009

WOJ – wiiiiii!

Prišel je komplet pomladanskih štampiljk WOJ, ki jih je narisala Elisabeth Bell! Obožujem njene štampiljke, mislim, da riše približno take punčke, kot sem jih pred davnimi leti barvala v pobarvankah, ki mi jih je kupovala stara mama v trafiki. Ali kaj takega. Vsekakor udarijo na eno struno, ki je že davno odvita čakala, da jo spet kdo uglasi in pobrenka nanjo.
Prvič sem naročila “mačka v žaklju” in moram priznati, da mi ni prav nič žal.

Zdaj moram pa samo še dočakati EZ mount, ki ga že 10 dni niso šipnili iz OnceUponaStamp, grrrr. Ja, ok, ok, čakajo pošiljko. Ma pretiravajo.

WOJ stamps

9 komentarjev:

  1. Ne da bi hotela tečkat, samo firbec: a tele iz reklame http://www.shop.whiffofjoy.com/images/product_images/info_images/60_1.jpg pa ni zraven?

    OdgovoriIzbriši
  2. Sem kasneje pomislila - mogoče pa ni isti kit in sem ju pomešala.

    OdgovoriIzbriši
  3. Je, je, to je tista na sredini, ki na glavi stoji ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj, zdej jo pa vidim, prej se mi je zdelo samo en kup las, obraza sploh nisem prepoznala....

    OdgovoriIzbriši
  5. Wauuu, komaj čakam. Upam, da so pri meni v nabiralniku tudi že :) Samo iz službe moram prit.
    Pa tudi jaz EZ čakam z istega naslova. Samo moj naj bi bil baje celo odposlan pred enim tednom. Me zanima, jaaaa.... grrr..

    OdgovoriIzbriši
  6. Ma ni bil, ker so mi po mejlu povedali, ko sem jih vprašala, kaj se grejo, da čakajo eno veliko pošiljko iz ZDA. Jim je zmanjkalo. Mislim, kira politika, imet v spletni trgovini označeno, da imaš, pa v resnici nimaš.

    OdgovoriIzbriši
  7. sem šla prav pogledat :) 10.2. mi je Gordon na mail napisal, da so ez dobili in da je že na poti k meni.

    OdgovoriIzbriši
  8. No, me prav zanima. Meni je namreč 13.2. napisal: we are awaiting delivery of a large order from the usa. It should not be too long now. In na trackingu je status še vedno Pending Shipment (vzdih).

    OdgovoriIzbriši
  9. Čestitam za kompletek woj :) Sem ga vam kar malo fouš... No, tile iz Once upon a stamp pa tut mene hecajo...se mi zdaj niti na mail več ne oglasijo, grrr...

    OdgovoriIzbriši

reklame