4. maj 2009

Papirčkanje (40)

Med stvarmi, ki so nastale prejšnji teden, je bilo tudi tole kazalo. Štampiljko sem na ostanek kartončka odtisnila hkrati s tisto za prejšnjo papirčkasto objavo in vendar se oba izdelka strašansko razlikujeta med seboj. Prejšnji poskus večplastnosti z različnimi tehnikami mi ni tako zelo uspel, s tem sem pa še kar zadovoljna. Versamark blazinico je mogoče uporabljati tudi kot črnilno podlago za embosiranje s prahom, za segrevanje pa uporabljam kar pištolo na vroč zrak iz domače delavnice. Distresi na tri do štiri načine, malo akvarelov, pa je.

kazalo

5 komentarjev:

  1. Hello! I just wanted to leave a message for Katja here - thank you for visiting my blog and taking the time (and being brave enough!) to comment - it's lovely to 'meet' you! I don't understand the words here on your blog, but there are some lovely pictures (I especially like the ones of the caves, lower down this page).

    Take care :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ojla, tale tvoj izdelek mi je pa tu mač lep. Kako si pobarvala motiv, vse tisto ozadje, navodila, ki jih sploh ne zastopim...so čisto preveč zame! In ful bi imela kakšen odtis tele punčke (pobarvana bo sicer tako, da ne bo razpoznavna pa kaj potem). Plačam, zamenjam, karkoli... se mi javiš?LP
    Tina

    OdgovoriIzbriši
  3. Luštkano kazalce :)

    Ozadje si spackala u iber prima :)

    OdgovoriIzbriši
  4. @Tina, prodajat je tele odtise prepovedano (padejo pod angelsko licenco), menjam jih pa z veseljem. Se po mejlu bereva.

    OdgovoriIzbriši
  5. Wonderful card, the image is so sweet x

    OdgovoriIzbriši

reklame