16. november 2009

Vezane knjigice (3)

Sinoči sta nastali torej še dve knjigici. Tamicena, ki je tudi uradno miniaturna knjigica, meri namreč 4x6cm, je nastala po naročilu ata Slona. Zato je modra in ima zankico za svinčniček, s katero sem se nemalo namučila. Ampak ata Slon ve, da imajo moji izdelki garancijo. Sploh je pa najboljše, da jo zdaj vidi, da mi pove, ali mu je všeč ali naj začnem od začetka.  Tavelika je nastala zato ker. Ugotavljam, da mi bo zmanjkalo očesc. Eyeletov, no. Tavelika knjiga je že brez, 14 enake barve, ki bi šla zraven, jih sinoči nisem več imela. Ampak ker so luknje narejene s Fiskarsovim luknjačem, so tudi tako kar lepe. Grem lovit eyelete!

And two new ones. The small one is a true miniature, it’s 2”x1,5”? Something like that. I’m practically out of eyelets.

vezaneknjigice3

10 komentarjev:

  1. Joj, kako gre tole tebi dobro od rok!
    Sem ti kar malo fouš. Jaz tega ne znam, pa bi rada znala in nimam časa, da bi to sedaj osvajala. Zgodaj spomladi...upam, da t ebom lahko pocukala za rokav za kakšen začetniški nasvet.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo so mi lepe vse tvoje knjigice (dnevniki). Kako si naredila platnice, pa tisto šivanje res da profi efekt. Sem že nekaj gledala na youtube...

    OdgovoriIzbriši
  3. Platnice so oblečena knjigoveška lepenka ali kaj podobnega malo bolj tankega.

    OdgovoriIzbriši
  4. you have created quite a fabulous coptic collection for yourself!! these two are the perfect additions to your stash! your stitch work looks wonderful!! time to go out and get some more eyelets so you can sew up some more books!! :))

    OdgovoriIzbriši
  5. tele knjigice so pa NORO dobre!!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Lej jo, k knjigice dela! :) Ziher bojo za darila letos, a ne? Krasne so vse.

    OdgovoriIzbriši
  7. Mene pa zanima, kje tako lepe liste dobiš? In notranje? Šivaš pa z? Jebela da bom naredila kako, ker so res za dol past.

    OdgovoriIzbriši
  8. Papirje kupujem vsepovsod. Tale gor je iz Memoriesa. Šivam pa z močnimi, debelejšimi cvirni, več niti. Različnimi.

    OdgovoriIzbriši
  9. Lepe lepe vse po vrsti. p.s.: Si že dobila očke (eyelete) ali ti pride prav kakšna pošiljkica iz Mesta priložnosti? ;)

    OdgovoriIzbriši

reklame