29. marec 2009

Pospravljanje

Takle deževen dan, ko itak nimaš kaj delati zunaj, je primeren za pospravljanje/dokončevanje projektov, ne? Tale projekt se marsikomu ne bo zdel nič posebnega, ampak že od začetne ideje do razdelave in tega, da mi je razdelava kot taka sedla, je bilo treba nekaj časa. Da ne govorimo o tem, da sem se morala z našo skoraj skregat, da mi je “dovolila”, da naredim tako, kot mi je predlagal, ne boste verjeli – oče.

Za pospravit svoje Tria markerje sem vzela celo hlačnico kavbojk odraslega moškega. Strgane kavbojke se k sreči v moji ustvarjalni omari zbirajo malo tako, na zalogo, tako da če imam katerega blaga vedno dovolj, je to zagotovo jeans. Zložijo se v takle paketek s pisano elastiko za zadrževanje. V žepu je barvna skala, lahko pa se notri znajde tudi majhna beležnica.

tria out

Ko je hlačnica raztegnjena, je videti prav lepo. Levi flap se odpne, desni je pa fiksen.

tria in

Da markerji ne padejo iz, khm, peresnice, skrbi velkro. Del s kaveljčki poteka po sredini cele hlačnice, na vsakem markerju pa se je znašel majhen trakec mehkega dela, tako da lahko odprto peresnico tudi potreseš, pa pritrjen marker ne bo padel z nje. Če bo slučajno (buhnedej) zmanjkalo prostora, lahko samolepilni velkro nalepim tudi na notranjo stran žepa – zdaj ga tam ni, da žepa nisem prešila. Ampak v resnici si bom mogoče kupila še največ 4 markerje. Da jih bo okroglo 42.

tria det

11 komentarjev:

  1. Hudo...kakšen red in disciplina.
    Ideja super!

    OdgovoriIzbriši
  2. Kok dobro uporabljene kavbojke :))))
    Le tisti optimizem pri končnem številu se mi zdi mal čez mero :)))))))))))) Pa ja ne boš nehala pri 42????

    OdgovoriIzbriši
  3. Zdaj vem, kam moram pridt, ko bom knjigico barvala. :-)Huh .... odlična ideja, še bolj odlični markerji.

    OdgovoriIzbriši
  4. Količina markerjev je zavidljiva! So mel prav naši predniki, ki so rekli, da čez sto let vse prav pride!

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako dobra ideja. Starih kavbojk je tudi pri meni na kupe, le tako dobrih idej za ponucat ni.

    OdgovoriIzbriši
  6. Hej, tole je pa prav fina ideja, veliko bolj praktična, kot originalna "torbica" od markerjev.

    OdgovoriIzbriši
  7. Oj, tole s kavbojkami je pa mega ideja. Veš, da jih je tudi meni škoda stran vreči, ker mi je tako mega to blago, pa še nikoli nisem nič naredila. Me pa zanima zakaj so tile markerji, glede na to, da jih imaš tako veliko, so gotovo zelo koristni. Mislim, da sem jih videla v naši trgovinici z ustvarjalnim materialom po 3,5 €. Se da z njimi štampiljke barvati? LP Tina

    OdgovoriIzbriši
  8. Tole so profi flomastri in so megastični za barvat štampiljke, pa tudi večje površine. Megastični so pa zato, ker se pri barvanju z njimi ne poznajo prehodi (skoraj nikoli, no).
    Če pogledaš objavo Nove, vidiš, kako z njimi barva naša tavelka.
    Kje pa so po "samo" 3,5€? Mensezdi, da sem bolj okoli 4€ plačevala zanje v Artu.

    OdgovoriIzbriši
  9. Praktično in gotovo cenejše kot originalna torbica. Količina pa res zavidljiva ;)

    moi

    OdgovoriIzbriši
  10. Oj,mogoče pa so tudi v naši trgovini skoraj 4 €.Mene vedno prevara 3,99 ipd.Ko bom tam preverim in ti javim. No, saj verjetno ni nobenega odtenka, ki bi ti manjkal :-)))Tina

    OdgovoriIzbriši
  11. Hehe, to ti misliš :) Vseh Tria markerjev je 297, jaz jih imam 38, se pravi, da mi jih manjka še 259. Zato sem pa rekla, da bom maksimalno še ene 4 kupila.

    OdgovoriIzbriši

reklame