24. maj 2010

Prenovljene “startaske”

Vedno sem poleti rada nosila bele startaske, se jih še spomnite? Pred par leti sem kupila spet ene in jih neki brezveze porisala z napihljivimi barvami. Par črt sem in tja, v vseh možnih barvah, vključno s tisto srebrno z bleščicami – čista tuga, priznam. Pred par dnevi pa sem videla poslikane majice in nekje pred neki časa tudi ene copate kar tako … pa me je matralo in matralo, dokler se niso prelevile v takele. Pojma nimam, koliko so obstojne, čeprav sem pretežno uporabila barve za blago, ampak ne samo in čisto. Tudi ne vem, ali si jih upam preskusiti na kakšnem dežju … I bought a pair of white tennis shoes (?) a while ago and I got bored with them. So I took some puffy colors and drew a couple of lines. A really unsuccessful attempt and I didn’t want to wear them much. When I saw Martha’s pants and t-shirts, I got inspired. Her pieces are much nicer, of course, but I’m happy with my first attempt.

startaske

13 komentarjev:

  1. A lahko verjameš, da nikoli nisem imela starterk?! :)) Moraš pogledati Aliso Burke, če je še nisi, ona ima tak stil in barva vse živo.:)

    OdgovoriIzbriši
  2. o, jaz pa :) in tele so sedaj čisto neprepoznavne ..kul!

    OdgovoriIzbriši
  3. Kuuul :) Spominjajo na Marthine majice, če jih slučajno še nisi videla. Všeč :)
    Sem pa tudi jaz že videla pobarvane startaske nekje. Tele tvoje so super lepe in bi bilo kar škoda, če bi šlo kaj barve dol.

    OdgovoriIzbriši
  4. aja, še link do Marthe http://marthalever.blogspot.com/2010/05/painted-tee-shirts.html

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja, link sem dala v angleškem besedilu. Moja besedila niso striktno prevodi levo-desno, sori :)

    OdgovoriIzbriši
  6. aja, viš.. tisto desno stran tudi pogledala nisem. Sori :))) sem mislila, da si kaj drugega videla, ne pa tole, kar sem jaz lepila :))))
    bom v bodoče tudi angleški del prebrala, preden pametujem tule.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ekšli, to, da si se ob pogledu na tele startaske sama spomnila na Martho, mi potrjuje, da le nisem dela opravila tako slabo, kot sem mislila, da sem ga, ko je naša rekla 'dej nehi, to nima veze s tistim na netu, tam je tričetrt manj barve uporabljene'. ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Hehe, me veseli, da si dobila potrditev.
    So mi pa tele njene hlače čude http://marthalever.blogspot.com/2010/04/happy-earth-day-one-day-late.html

    OdgovoriIzbriši
  9. i think these are fabulous!!! so much so, that everyone you know will want a pair!!! xox, :))

    OdgovoriIzbriši
  10. O, se jih spomnim, kaj ne :) Ene so še vedno nekje v omari. Imela sem jih. Pa ne samo ene. In ne samo ene barve:) Z velikim užitkom sem jih kuhala na štedilniku ... v barvi za tekstil, seveda :)
    Zanimive - za h kavbojkam :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Aja, đizs! Sem se šele zdaj spomnila, da sem ti itak posodila njeno knjigo, valda da veš kdo je Alica Burke. A lahko še kakšno bolj neumno zinem?! (zavijam z očmi) :) Se vidimo v petek. :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Nesesekirat :) Si me vsaj spomnila na to, da sem šla poiskat njen blog in ga spravit med feede! Tako da - vse, kar zineš, je lahko za kaj tudi pametno.

    Upam, da prineseta kaj pokazat v petek :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Jeeee, nisem edina mal zmedena :)))))))))))))))))
    Kok prej gremo na kavo? A sta dobili potrditev po mailu? Jaz nič novega nimam narejenega, ni kaj kazat :( No, razen če kakšne ne pobarvam do konca :)))

    OdgovoriIzbriši

reklame