Nadaljujem objavo I in objavo II gospodinjske boginje. Nasvet št. III: ko daš kuhat jajca, so trda zagotovo veliko prej kakor takrat, ko v kozički ni več vode, je rjavo zapečena in se po hiši širijo nenavadne vonjave. (Čeprav je videt, da bodo kljub temu užitna, samo ena rjava pikica je na beljaku in malo zelenkast rumenjak.) | A free cooking advice from an apprentice cooking goddess (cooking goddess advice I and advice II): when you make hard-boiled eggs there’s no need to wait that all the water evaporates and that a curious whiff travels through the house. (Even if they still look edible.) |
20. julij 2010
Brezplačni nasveti vajenke gospodinjske boginje III
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
hey, a little melted butter on these and you're good to go.....butter makes everything better!!! xox, :))
OdgovoriIzbrišip.s. thanks for the birthday wishes yesterday! xox
hahaha, šele zdaj ugotovim, da imam vajenko...
OdgovoriIzbriši