24. julij 2010

Ravioli

Danes sem kar ponosna sama nase. Prvič sem naredila raviole. Take velike, polnjene s skuto in blitvo. Za vsakega po dva. Ker pa je testa še malo ostalo, sva s Frockom hitro naredili še manjše, polnjene z mascarponejem in marmelado. Mmmmm! In vse to samo zato, ker je bil Papavero zaprt in Slovon ni mogel kupiti naročenih njokov. I’m rather proud today, I made two batches of ravioli. Huge ones, filled with soft cheese and spinach beet, and smaller ones, filled with mascarpone and marmalade.

P1110797

3 komentarji:

  1. mnjami!!!! sem pa ravno včeraj na TVxy gledala nek tv shop in so prodajali eno pašta mašino za raviole delat :)
    vidiš kako je fino da je včasih kakšna trgovina zaprta in se potem dela loti človek sam.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nena, komplet 3 teh "pripravic" za delanje raviolov je bil po 2€ enkrat prejšnji teden v Lidlu.

    OdgovoriIzbriši

reklame